Business

Trænger hjemmet til en ordentlig overhaling, eller kunne du godt bare bruge en ny sofa?

Virksomhed

A Finess by Tine Hundrup

Telefon

20848010

E-mail

info@tinehundrup.dk

Webside

http://tinehundrup.dk/forside.aspx

Annonce Virksomhedsprofil - 1. oktober

4 gode tips til en bedre indretning

Følgende artikel er udarbejdet i samarbejde med hjemmesider, der linkes til.

I en tid hvor internettet og særligt Instagram får lov at diktere en stor del af dagsordenen for mange, kan det være svært at se sig tilfreds med den indretning, man først har tænkt. Det kan være et stort projekt at gentænke hele sit hjem, og derfor er det måske bedre at starte i det små. Du får her fire gode tips til, hvordan du gør netop det.

Brug de sociale medier

På trods af ovenstående kommentar, behøver de sociale medier ikke være en hæmsko for din personlige indretning. Brug dem i stedet til inspiration og tænk kreativt ud fra det, du finder. Især Pinterest er et godt medie at bruge til boligindretning. Du kan finde alskens emner – eller såkaldte opslagstavler – som du kan se, og eventuelt gemme til senere brug. App’en er fyldt med nye, alternative og kreative ideer, som er nemme at ordne selv. Du kan altid senere udvide din horisont og finde andre ideer til boligindretning på det store internet.

Tænk uden for boksen

At indrette et rum eller et hjem på imponerende vis handler også om at gøre noget, ingen andre har tænkt på eller gjort før. Gå derfor i kælderen eller garagen og find gamle møbler eller større redskaber, som du eventuelt kan give nyt liv. Tænk på, om de gamle paller kan bruges til at lave en fed vinhylde, eller om det kunne være et hyggeligt projekt at restaurere din farmors gamle lænestol. Kun fantasien sætter grænser.

Brug genbrugsforretninger

I forlængelse af ovenstående pointe kan det også være en god idé at søge uden for hjemmets fire vægge og gå i genbrugen. Her kan du tit finde gammelt guld og eventuelt blive inspireret til en helt ny indretning til et rum baseret på et eller flere møbler, du finder. Men sørg for at holde dit sind åbent for nye ideer, så du ikke ser dig sur på alle de gamle, fine møbler.

Hent en ekspert ind

Sidst, men ikke mindst, kan en alternativ idé være, at indhente en ekspert som kan se på dine rum, dine møbler og dine muligheder for dig. Med en indretningskonsulent får du en person, som er vant til at tænke alternativt, og som har stor erfaring i kreative ideer. En unik investering i et spritnyt hjem.