Business

Videomarketing har været på kraftig fremmarch efterhånden som reklamer på sociale medier og internettet i det hele taget er blevet mere effektive.

Virksomhed

3 Wise Monkeys

Adresse

Esplanaden 6, 1263 København K

Telefon

31319324

E-mail

mail@3wm.dk

Webside

https://3wm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. september

4 ting at vide om videoproduktion

Et studie peger på, at helt op mod 64 procent af forbrugere er blevet ledt hen mod deres forbrugsbeslutning gennem en marketingvideo på Facebook.

Hvis du er velkendt med nogen som helst form for videoproduktion, er du sikkert velkendt med ideen om, at det ofte tager meget mere tid at lave end de 30 sekunder til 3 minutter i det endelige produkt. Hvad man ikke ser her, er de endeløse timer brugt på konceptualisering, storyboarding, planlægning, produktion og redigering. Derfor vil vi her dele fire væsentlige tips til videoproduktion.

1. Storyboarding frem for alt

Et storyboard hjælper din fortælling med at blive en fortælling. At skabe et storyboard hjælper dig med at hæve dine koncepter til et forløb med højdepunkter, lavpunkter, spændende øjeblikke, musik, tone og mere. Tænk på en video, der virkelig har talt til dig. Ligesom med de lange spillefilm, er en kort video opbygget ramme for ramme, og storyboardet hjælper med at styrke historien, opbygge karaktererne og fremhæve væsentlige beskeder.

2. Hav altid rammen i tankerne

Før du spejder efter områder at filme på, kan det være svært at forestille sig, hvordan den virkelige ramme vil være sammenlignet med den i storyboardet. Det er vigtigt at være omhyggelig med hver eneste ramme for at sikre sig, at slutresultatet matcher visionen i dit sind.

Filmskabere i mesterklasse holder deres opmærksomhed på settet og sørger for at kigge alle optagelser igennem selv på det længste produktionsdage. At gøre sådan kan betale sig ved, at der ikke ved et uheld står nogen vandflaske bagerst i rammen eller kommer baggrundsstøj fra et andet sted på settet.

3. Mindre er mere

Mens langform historiefortælling stadig er effektiv i visse omstændigheder, er det ofte kortfattede engagerende videoer, der hjælper med at formidle beskeden på den mest effektive måde. Ikke alle har tiden eller lysten til at se en fem minutter lang reklamefilm, så hvis du kan formidle dit budskab på kortere tid, vil det være en succes. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget du kan få sagt på blot 180 sekunder.

4. Produktionstidsplaner er dine bedste venner

Produktionstidsplaner kan nogle gange få et lidt dårligt ry, men især hvis du har en længere videoproduktion, har du absolut brug for en tidsplan, hvis du vil nå det hele. Finde ud af hvilke scener der er behov for, hvilke steder I skal rejse til og alle andre gøremål. Ellers kan ting meget let gå galt.

Med disse fire tips er I godt på vej til en vellykket videoproduktion.