Business

Er du træt af at møde ind på et gråt, monotont kontor hver dag? Det kan vi godt forstå.

Virksomhed

Exakt

Telefon

+45 9819 3533

E-mail

exakt@exakt.dk

Webside

https://www.exakt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

5 måder at give din arbejdsplads mere liv på

Heldigvis er der forholdsvis nemme måder, du kan opgradere kontormiljøet på, så du ikke frygter at skulle møde ind hver dag.

1. Planter, planter, planter

Det kan ikke siges ofte nok. Planter er en fantastisk måde at få noget grønt ind på kontoret. Udover at se godt ud har planter i arbejdsmiljøer vist sig at have en opløftende effekt på psyken. Det er faktisk sundt for os at omgive os med planter.

Det behøver ikke være hverken fancy eller helt friskt - så længe, du er dedikeret til at give planten lidt vand og sol, så skal den nok takke dig ved at sprudle med blade. En pilea er et godt eksempel på en meget tilgivende og velvoksende plante.

Hvis du og dine kolleger på ingen måde har grønne fingre, kan du overveje, om I bør holde jer til sukkulenter. De skal ingen vand have.

2. Hæng noget på væggene

Det er en generel misforståelse, at vægge skal være tomme og rene, når det kommer til et kontormiljø. Tværtimod er vægge en optimal mulighed for at motivere og opløfte både dig og dine kolleger - om det så er ren og skær underholdning eller udviklingsbaseret.

Hvis du er mere til den afslappede, underholdende stil, kan du overveje at hænge sjove plakater op. Filmplakater, billeder af ting I kan lide, billeder af hinanden eller lignende. Det giver både en hyggelig og rar stemning.

Hvis du til gengæld ønsker mere fokus på salg eller udvikling, så du kan motivere dine kolleger og/eller ansatte, kan du overveje at hænge en skærm op, som kan vise statistik og resultater fra jeres virksomhed. En digital løsning er innovativ, smart og rar at se på.

3. Glastavler er det nye hit

Og det er de, fordi de er nemme at gøre rene, pæne at se på og multifunktionelle. Glastavler til kontoret eller mødelokalet ser professionelle ud, men de er også pleasende for øjnene.

Glastavlerne er magnetiske, ligesom whiteboardet, og så kan de skrives på. De kan bruges som et redskab til at brainstorme, idéudvikle og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til en glastavle.

4. De klassiske whiteboard tavler

Hvis du ikke er til glastavlen af økonomiske (eller andre) årsager, kan du også holde dig til et klassisk whiteboard. Det passer godt ind på et kontor, har mange funktioner og er et godt redskab til dig og dine kolleger. Flere forskellige whiteboard tavler i hvid og med farve kan du finde online, og oftest står de til en meget fin pris.