Business

Når man skal på telttur, så er der nogle ting der er vigtige at få med, som f.eks. en sovepose, et liggeunderlag, samt noget at spise og spise af. Man skal dog huske på at man skal bære det hele selv, så det handler også om, kun at tage det essentielle med.

Virksomhed

Nytgrej.dk

Webside

https://www.nytgrej.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. september

5 ting til teltturen

Alt efter hvor man skal hen i verden, så er der nogle ting der er vigtigere end andre. Det kan være at du selv vil skaffe din mad og lave den på bålet. I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvad der er essentielt at have med på teltturen, og hvad der er godt at have med.

De essentielle ting

Som nævnt, så er der nogle ting der essentielle at have med sig, når man skal ud at vandre og overnatte i naturen. Først og fremmest skal man have et sted at sove, så et telt eller en hængekøje er den vigtigste ting, medmindre man vil bygge en bivuak og sove i. Derfor er det godt at have en kniv og en økse med sig.

Dernæst skal man sørge for at kunne holde sig varm om natten, så en sovepose og et liggeunderlag, er også vigtig at få med. Derudover skal man sørge for at man har vand og mad med, samt tændstikker eller en lighter, så man kan lave et bål, både til at holde varmen, men også når man skal lave sine måltider.

De ikke-essentielle ting

En ting der er god at have med, men ikke er strengt nødvendigt, er fiskestænger . Ved at have fiskestænger med på turen, er du selv i stand til at fange din mad. Nogle foretrækker at have mad med hjemmefra, hvilket er en godt, men nogle foretrækker den ægte vildmarksoplevelse, hvor man selv skal fange sin mad.

Derudover kan man købe forskellige former for udstyr der kan gøre turen lettere. Det kan f.eks. være en spade og en hammer, til at slå store træpløkker i jorden, hvis man vil bygge en bivuak og sove der. Der findes utroligt meget udstyr, som butikkerne gerne vil overbevise dig om, er nødvendigt, når man skal ud i naturen og overnatte, men sandheden er, at man ikke behøver ret meget udstyr, for at få en rigtigt god oplevelse. Derfor skal du overveje om de ting du har pakket, virkelig er nødvendige at have med, eller om de bare er gode at have med, når du skal ud i vildmarken og overnatte.