Business

Det er ikke alle kvinder, der er udstyret med store bryster fra naturens side. Er du en af dem, der ikke har så store bryster, har du måske hørt om nogle af de mange myter, der findes i forhold til at få større bryster. Måske har du endda prøvet nogle af dem af selv som teenager? Men er der hold i nogle af myterne? Det bliver undersøgt i denne artikel.

Virksomhed

Pfeiffer Plastikkirurgi

Webside

https://plastikkirurgi.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. november

6 myter om vejen til større bryster: Hvad er sandt og falsk?

Myte 1: Du kan træne dine bryster større

Svar: Sandt og falsk

Brysterne består ikke at muskelvæv, og dermed kan de ikke trænes større på samme måde som f.eks. dine arme.

Dog kan du med træning forbedre din kropsholdning, så du bliver mere rank. Dermed vil dit bryst også komme længere frem, og dine bryster kan derfor fremstå større.

Myte 2: Dine bryster bliver større, hvis du tager på

Svar: Sandt

Da store dele af brysterne består af fedt, vil du også få større bryster, hvis du tager på i vægt. Dog vil du i sagens natur også tage på andre steder på kroppen, og dermed kan dine bryster synes mindre.

Derudover mister dine bryster sandsynligvis også fylde igen, hvis du tager dig, og så kan du risikere en masse løs hud på brystet.

Myte 3: Du får større bryster af at spise mørk chokolade

Svar: Falsk

Det lyder næsten for godt til at være sandt, at man skulle kunne spise mørk chokolade og få større bryster.. og det er det desværre også. Dog viser flere studier, at den mørke chokolade har en lang række positive egenskaber som f.eks., at den kan have en slankende effekt, få os til at leve længere og øge vores sexlyst.

Og ja, så viser studier også, at mørk chokolade faktisk kan give kvinder fastere bryster (men ikke større bryster). Det skyldes, at halvdelen af det fedt, der findes i chokolade, er såkaldt ”stearinsyre”, hvis konsistens er meget fast. Så hvis vi spiser små mængder mørk chokolade over en længere periode, vil det blive hårdt og indlejret i kroppens fedtvæv.

Myte 4: Du får større bryster af p-piller

Svar: Delvist sandt

Da p-piller indeholder det kvindelige kønshormon østrogen, er der en mulighed for, at de kan give lidt større bryster, men det vil ikke være tilfældet for alle.

Der er dog også en masse bivirkninger forbundet med indtagelsen af p-piller, så ønsket om større bryster bør ikke være årsagen. Tal altid med din læge, hvis du overvejer at starte på p-piller.

Myte 5: Du får større bryster op til din menstruation

Svar: Sandt

Kvinders menstruationscyklus er styret af hormoner, og brystvævet kan godt blive påvirket af disse hormoner. Dermed vil brysterne ofte blive lidt større lige op til din menstruation, hvor hormonniveauet er højt.

Det er dog meget forskelligt, hvordan forskellige piger og kvinder reagerer på de hormonelle svingninger, som er forbundet med den kvindelige cyklus.

Myte 6: Mælk kan få dine bryster til at blive større

Svar: Falsk

Nogle tror fejlagtigt, at indtagelsen af mælk kan få brysterne til at vokse, fordi alt mælk indeholder østrogen og progesteron. Dette er dog en skrøne.

Den sikre vej til større bryster

Som ovenstående gennemgang viser, er der ikke så mange holdbare løsninger for at få større bryster. De fleste giver kun minimale ændringer eller er midlertidige.

En af de sikreste måder at opnå en brystforstørrelse på er derfor ved hjælp af en brystforstørrende operation. Du kan både få en brystforstørrelse med silikoneimplantater og ved at få indsprøjtet fedt i brysterne, som suges ud andre steder på din krop.

Det er dog altid vigtigt at overveje det grundigt, inden man får foretaget nogen former for kosmetiske operationer, da der er tale om større, mere permanente ændringer af ens krop.

Ønsker du at vide mere om brystforstørrende operationer, kan du læse mere på Plastikkirurgi.dk .