Business

Der er penge at hente i form af din forsikring.

Virksomhed

NEXT Forsikring

Adresse

Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg

E-mail

mail@next.dk

Webside

https://next.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

9 ud af 10 danskere kan spare penge på forsikringsposten

9 ud af 10 – altså stort set alle – forsikringskunder har mulighed for at spare mange penge. Det viser en stor undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Der er – med store besparelser i vente – al mulig god grund til at stille skarpt på ens forsikringer og priserne på disse. Er du også interesseret i at spare penge på forsikringsposten? I så fald bør du fortsætte læsningen.

8 ud af 10 har succes med prisforhandling

Det er ikke altid nødvendigt at skifte forsikringsselskab for at spare penge.

I langt de fleste tilfælde kan man faktisk forhandle sig til en billigere eller bedre aftale hos ens nuværende selskab. Det kræver blot, at du griber knoglen eller aftaler et møde med din kontaktperson. I tidligere nævnte undersøgelse havde 8 ud af 10 held med at forhandle sig til en lavere pris eller på anden vis en bedre aftale.

Du har intet at miste ved at indgå en forhandling med dit forsikringsselskab. Det værste der kan ske er, at du får et nej. For at få succes med en forhandling bør du indlede samtalen med at fortælle, at du overvejer at skifte selskab af økonomiske grunde e.l. Dette vil nemlig motivere selskabet til at tilbyde dig en bedre aftale for at beholde dig som kunde. Tal gerne ærligt og åbent om dine tanker – uden at fremstå hverken anmassende eller truende. Måske vil din rådgiver informere dig om, at du kan opnå en endnu mere gunstig aftale ved at samle alle dine forsikringer. Samlerabat er i hvert fald meget udbredt i forsikringsbranchen.

Det kan ofte give mening at skifte forsikringsselskab

Som forbruger og forsikringskunde er du i din gode ret til at skifte selskab, hvis du ikke er tilfreds med prisen og / eller servicen.

Det kræver ingen større indsats fra din side at skifte forsikringsselskab. Du skal nemlig blot bestille en forsikring hos et nyt forsikringsselskab, som typisk, men ikke altid, vil sørge for at afmelde dine gamle aftaler. Du kan også klare afmeldingen selv ved at kontakte din nuværende udbyder skriftligt eller telefonisk.

Ingen regler uden undtagelser, men det kan stort set altid betale sig at skifte forsikringsselskab. Der kan nemlig være mange penge at spare på både indboforsikringer, bilforsikringer og husforsikringer ved at sammenligne priser og vælge det bedste tilbud. Husk at medregne eventuelle gebyrer.

Det er endvidere en god idé at tage højde for andet end kun prisen, når man indhenter og sammenligner tilbud fra forskellige selskaber. Serviceniveauet har for eksempel også noget at sige i forhold til din oplevelse med et forsikringsselskab.

Undersøg hvor mange penge du kan spare

Det er nu blevet din tur til at undersøge, om du kan spare penge på den omkostningstunge forsikringspost, som man desværre ikke kan komme udenom.

For at vurdere om der er penge at spare, skal du selvsagt kende priserne på dine nuværende forsikringer. Du skal i den anledning have fundet dine forsikringspapirer frem eller alternativt finde dine aftaler via nettet. Derefter kan du begynde at indhente tilbud og sidenhen vurdere, om nogle af de konkurrerende forsikringsselskaber kan gøre det billigere end dit nuværende.