Business

Aalborg er Danmarks fjerde største by, og den bliver kun mere og mere populær.

Virksomhed

Elektriker Tilbud

Webside

https://3elektrikertilbud.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Aalborg sætter Danmark på verdenskortet

Byen er rig på indbyggere, erhverv, studiemuligheder og ikke mindst kultur. Men det er ikke kun os danskere, der har fået øjnene op for den nordjyske by. Også udlandet er begyndt at kigge til Aalborg, når Danmark nævnes.

Omtalt i New York Times

I januar 2019 blev Aalborg nævnt i den autoritære avis New York Times. Her fik byen en ottende plads på verdens største avisers liste over 52 steder, der er værd at besøge i 2019. Denne imponerende placering gør også, at mange andre storslåede byer såsom Las Vegas, London, Singapore og Sydney blev overgået af intet mindre end Aalborg.

Sådan en omtale er god. Ikke kun for Aalborg, men for Danmark generelt set. Turisme er i mange lande et ekstremt stort forretningsområde. Turismen i Danmark har over de seneste år også gået fremad, hvilket skyldes flere årsager. Én ting er, at det er blevet nemmere og billigere at rejse, hvorfor det nu også er muligt for en almindelig fransk familie at tage på ferie i Danmark. Ydermere er der også en del uro i verden, som gør, at flere prioriterer at besøge verdensdele, hvor risikoen for uro er mindre.

Turisme sætter gang i hjulene

Flere turister i Danmark er også med til at sætte yderligere gang i hjulene økonomisk. Den stigende efterspørgsel er især noget, der kommer håndværkeren til gode. Det er alt lige fra en tømrer til en elektriker i Aalborg. Og det er netop noget af det turismen, og en omtale i New York times kan medføre. Dels er det med til at sprede en positiv ’word-of-mouth’ omkring byen, dels et stærkere økonomisk fundament for byen og kommunen.

Besøger vi hinanden i mellem styrkes BNP’en

Med et økonomisk udgangspunkt, er det netop en måde hvorpå vi kan gøre landende imellem økonomisk rigere. Hvis vi alle sammen rejser ud, og bruger x antal (landets valuta) i hvert enkelt land, styrker det landets BNP og økonomi. I den virkelige verdeb er det måske ikke en helt realistisk tankegang, men den bagvedliggende tanke er god nok.

Har du endnu ikke planlagt din sommerferie i 2019, er det måske værd at notere Aalborg i dine rejseplaner. For selvom New York Times henvender sig til den brede internationale befolkning, har byen også rigtig meget at byde på som dansker. Er det nogle år siden, man sidst har besøgt byen eller måske aldrig, er det i høj grad anbefalelsesværdigt at man svinger forbi Nordens Paris.