Business

LED må siges at have fat i belysningsmarkedet i både aalborgenserne og resten af Danmark.

Virksomhed

PlusLED

Adresse

gugvej 117, 9210 Aalborg SØ

Telefon

71992923

E-mail

info@plusled.dk

Webside

www.plusled.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 22. januar

Aalborgensiske PlusLED sælger som aldrig før

Det Aalborgensiske LED firma PlusLED , som primært sælger LED belysning til private og erhverv via deres webshop, mærker tydeligt, at der er gang i hjulene. PlusLED har i flere år ligget på Gugvej i Aalborg, men i foråret 2020 måtte man se sig om efter større lokaler og flyttede efterfølgende forretningen til Faaborgvej i Aalborg Øst for at kunne etablere et større lager og kontor.

Direktør og medejer i PlusLED, René Sloth, fortæller:

“Vi har været i markedet siden 2013, og man kan tydeligt mærke, at danskerne i dag har taget LED til sig. Vores onlineforretning er eksploderet de sidste år, og jeg tror, det skyldes en kombination af, at markedet er rigtig stort, og at vi samtidig er lykkedes med at være bedst og billigst på mange af vores produkter. Og så oplever vi, at en del kunder ringer eller skriver til os inden køb, da det er vigtigt for mange, at man kan få en god rådgivning omkring den rette løsning for dem. Det giver tryghed, og er noget vi kan gøre, fordi vi er specialiseret i de ting, vi sælger. Gode priser og kundeservice betyder bare alt, når kunderne ellers bare kan Google og finde en konkurrent”

Erfaring fra eget LED mærke

Hos PlusLED valgte man for flere år siden at starte sit eget mærke af LED produkter under navnet ENVILAR . Dette har givet værdifuld viden og indsigt, når virksomheden vælger produkter til sortimentet.

“Vores erfaring med ENVILAR har gjort, at når vi i dag tager andre nye produkter ind i vores sortiment på PlusLED.dk, så ved vi præcis, hvad der er vigtigt at kigge efter og teste på produkterne, så vi sikrer den gode kundeoplevelse” - René Sloth

Populære LED produkter

Hos PlusLED har man mange 100 produkter i sortimentet. Nogle af de kategorier, der er rigtig populære hos danskerne er fx LED strips, som kan monteres et hav af steder i hjemmet, LED spots, som mange monterer som rumbelysning, eller i udhæng udendørs, LED armaturer og LED paneler til garagen og erhverv, samt diverse indendørs- og udendørslamper og Smart Home produkter, som man kan bruge til at indrette og gøre sin LED belysning mere personlig med.