Business

Trænger du og din familie til at komme lidt væk hjemmefra, havde det sjovt og skabe nye minder sammen, så kan du med fordel læse videre på denne artikel. Heri giver vi dig et indblik i tre former for aktiviteter i Nordjylland, som er oplagt til en dagstur i weekenden.

Virksomhed

Metropol Shoppingcenter

Adresse

Østergade 30, 9800 Hjørring

Webside

https://metropolshopping.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. oktober

Aktiviteter for børnefamilien i Nordjylland

På tur i naturen

Danmark er en sand fornøjelse, når det omhandler oplevelser i det fri, og i den forbindelse er Nordjylland ingen undtagelse. Tag eksempelvis på opdagelse ved Rubjerg Knude fyr, hvorhenne der i sandhed er plads til store armbevægelser. Området består af en stor sand-herlighed, hvor børnene kan lege, hoppe i sandet og nyde en vaskeægte naturskøn perle. Efter en kort gåtur i området, får I øje på det gamle Fyr, som er åbent for alle. Bestig fyrets trapper, og nyd udsigten udover det bjergtagende område.

Uanset om I foretrækker lange sandstrande, hvor I kan lede eller flotte sten, surfe eller smutte forbi det lokale ishus, eller om I elsker gåture i skovområder, så finder I det hele i Nordjylland.

Oplevelser i børnehøjde

Vil du overraske børnene med en dag, som de sent vil glemme, så findes der et væld af aktiviteter i Nordjylland. Besøg eller genbesøg det imponerende sommerland, Fårup Sommerland, hvis forlystelser og legepladser giver rig mulighed for sjov og spas. Pak en madkurv hjemmefra eller besøg sommerlandets mange madsteder, når sulten melder sig.

Desuden kan I også lægge vejen forbi Aalborg Zoo, og møde havens mange spændende dyr. Personalet er altid klar med interessant historier om havens dyr, så man lærer dyrenes ophav endnu bedre at kende.

De populære shoppingcentre

Tør I ikke planlægge udendørs i det danske uforudsigelige vejr, eller vil du kombinere med shoppingtur med aktiviteter for børnene, så er shoppingcentre den oplagte idé. Befinder du dig nordpå, kan du med fordel planlægge en dag i Metropol Shoppingcenter. Herinde planlægges et væld af aktiviteter flere gange om måneden, der med garanti er et hit for de små.

Shoppingcentre er en perfekt ramme for hele familien, så vil du behage alle familiens medlemmer, bør du opsøge aktiviteter i Nordjylland , der foregår i et shoppingcenter.