Business

I dagens Danmark begås der flere indbrud dagligt rundt omkring i landet, og for alt i verden håber man på at slippe for at blive udsat for et indbrud.

Virksomhed

Falck Alarm

Adresse

Hovedvejen 2, 2600 Glostrup

Telefon

70 33 11 11

E-mail

kundeservice@falckalarm.dk

Webside

https://www.falckalarm.dk/#1

Annonce Virksomhedsprofil - 23. november

Alarmsystemer holder tyvene væk

Hvis ikke man er hjemme i julen, eller hvis man er taget afsted på ferie, kan man være bange for, at nogen bryder ind i ens hjem. Men meget tyder på, at man faktisk kan gøre meget for at sikre sig imod indbrud.

En af de bedste måder at lave indbrudssikring af hjemmet på er ved at installere et alarmsystem i sin bolig. Med alarmsystemer fra Falck Alarm kan man tyverisikre sit hjem meget effektivt ved hjælp af et af deres professionelle alarmsystemer. Hvis tyvene bliver opmærksomme på, at man har et sådant alarmsystem i sit hus, vil de vælge at holde sig væk. Derfor bør alle overveje at anskaffe sig alarmer fra Falck Alarm, således at man potentielt kan undgå indbrud med et alarmsystem.

Skræm indbrudstyven væk med et avanceret alarmsystem

Når man vil investere i et alarmsystem fra Falck Alarm, så kan man benytte sig af mange forskellige muligheder, som alle sikrer ens hjem imod indbrud. Alt efter hvor meget man ønsker at få sikret sit hjem, kan man benytte sig af forskellige tilbud. Tilbuddene varierer i omfang, og hvad der er bedst at investere i, afhænger meget af, hvilken slags hus man bor i, samt hvad ens sikkerhedsbehov ellers må være. Ikke desto mindre er alle alarmsystemerne designet således, at de effektivt sørger for, at en eventuel indbrudstyv ikke tør begå indbrud i ens hus.

Hvis man eksempelvis ser på det mest basale alarmsystem, så får man blandt andet sikret alle sine døre samt vinduer med sensorer. Dette gøres således, at indbrudstyven aktiverer en alarm, allerede inden vedkommende er kommet ind i ens hus. Når alarmen aktiveres, tages der direkte kontakt til vagtcentralen, som får besked om, at der foregår noget mistænksomt i boligen. Dertil installeres der også fotosensorer, som derefter tager billeder i huset, der også sendes videre til vagtcentralen. Dermed er det muligt at afgøre, hvorvidt man bliver udsat for et indbrud, eller om der blot er tale om en fejl.

Dertil kan man få endnu flere funktioner tilknyttet, hvis man ønsker at have et endnu mere omfattende alarmsystem i sin bolig.

Simple elektroniske alarmsystemer

Alarmsystemerne følger naturligvis også den elektroniske udvikling, hvorfor systemerne er meget højteknologiske, men alligevel nemme at betjene. Man kan eksempelvis betjene alarmsystemerne via en mobil enhed. Herfra kan man nemt se en status på, hvorvidt alarmsystemet fungerer og registrerer noget. Derudover er det selvfølgelig også muligt at slå sin alarm til og fra via sin mobiltelefon. Dermed er det gjort rigtigt nemt for brugeren at benytte sig af sit alarmsystem, og der medfølger intet besvær.

Derudover er det heller ikke et problem, at alarmsystemet ser klodset ud i boligen. Systemerne er trådløse, og derfor ser de ikke ud af meget inde i hjemmet. Altså er der slet ingen grund til ikke at overveje at investere i et alarmsystem, som sikrer ens hjem imod indbrud.