Annonce

Aldrig har der været så mange brugte biler til salg i Aabybro

Nyvognssalget boomer afsted. Alle vil have ny bil. Derfor har der aldrig været så mange brugte biler til salg som nu. Så hvis du vil undgå det største værditab på bilen, finder du rigtig mange nyere, brugte biler til en rigtig god pris hos din lokale autoforhandler.

Virksomhedsprofil 17. juni 2021

Det er som om, vi skal have en ny start over hele linjen. For aldrig er der kørt flere nye biler over kantstenen fra de danske autoforhandlere, som efter landet begyndte at lukke op igen efter coronapandemien.

Hele foråret og forsommeren her der været travlt med at underskrive slutsedler. Det betyder samtidig, at forhandlerne har fået rigtig mange gode, nyere, brugte biler i bytte.

Derfor er det nu, hvis du vil gøre en god handel i brugt vogn.

Undgå det største værditab

Udbud og efterspørgsel har naturligvis stor betydning for prissætningen på de brugte biler. Men ud over at være billigere end en ny bil, venter der dig en anden stor besparelse ved at købe brugt.

”For det er i løbet af de første tre leveår, din nye bil har det største værditab. Så ved at købe bilen helt fra ny, ender du med at miste en større del af investeringen, end hvis du ventede og købte en nyere, brugt bil på 3 år eller mere”, forklarer Kurt fra Kurts Auto, der sælger brugte biler og driver autoværksted i Aabybro .

Så i stedet for at gøre som alle de andre, gør du faktisk en meget bedre investering, hvis du venter, og køber en brugt bil med en 3-4 år på bagen. Her begynder værditabet af flade ud, hvorfor du procentvis kan forvente at få mere for din brugte bil, når du sælger den igen om måske yderligere 3-4 år.

De første elbiler og plugin-hybrider til brugtpriser

En af årsager til, at der er kommet så meget gang i bilsalget er, at elbilerne efterhånden er kommet ned i pris.

Særligt de nye VW ID 3 og ID 4 har stor bevågenhed hos kunderne, fordi de er de første ægte elbiler fra et af de gamle, kendte mærker. De er tilmed prissat rigtig gunstigt, fordi de ikke koster væsentligt mere end tilsvarende benzinbiler.

Også de såkaldte hybrid og især plugin-hybrid biler er populære. De mikser brugen af el- og benzinmotorer, og særligt plugin-hybriderne kan køre længere og længere på el.

Det betyder, at der også begynder at dukke brugte el- og hybridbiler op rundt omkring. For med de mange nye muligheder, skifter frontløberne også ud i bilparken.

Så vil du handle brugt, har du de samme muligheder for at komme til at køre mere miljørigtigt, som dem der køber ny elbil.

Kurts Autoværksted ApS

Industrivej 15-17, 9440 Aabybro

Telefon:
98 244 010
E-mail:
info@kurts-auto.dk
Website:
http://www.kurts-auto.dk/
Annonceret indhold

Nyeste