Business

Flere og flere danskere vælger at få en botox behandling, når bekymringsrynker og andre aldringstegn bliver tydelige.

Virksomhed

Cosmo

Webside

Cosmolaser.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 3. marts

Alt, du skal vide om botox behandlinger

På landets skønhedsklinikker har der derfor længe været travlt og nok at se til. Har du indimellem sat spørgsmålstegn ved, hvad lægemidlet egentlig kan? I artiklen nedenfor bliver du klogere på Botox – bedre kendt som en attraktiv rynkebehandling. Botox har nemlig ikke altid været et brugt lægemiddel til kosmetiske indgreb.

Botox (botulinum toxin)

Ifølge flere globale undersøgelser stiger populariteten af kosmetiske indgreb fortsat. Det gør sig både gældende for mænd og kvinder, der ønsker at reducere rynker. Men hvad er det egentlig, Botox (botulinum toxin) kan, når det kommer til effektiv virkning?

Botox har tidligere i historien været et brugt middel til behandling af muskelspasmer hos både børn og voksne. I 1970’erne blev det brugt som et beroligende og afslappende middel for dem, der havde muskelspasmer.

Først i 2000 begyndte man at bruge Botox i Danmark til de kosmetiske behandlinger, vi kender i dag. Her opdagede man, at blokeringen af musklerne gør, at de ikke længere kan trække sig sammen. Lammelsen af musklerne skyldes, at signalstoffet, der normalt gør, at nerverne kan sende meldinger til musklerne, bliver blokeret af Botox. Det giver en glat og rynkefri hud de første tre-seks måneder.

En botox behandling pris er på et leje, hvor de fleste kan være med. Og den del skal vi se nærmere på nu.

Botox behandling – priser

Når du får en botox behandling, kan virkningen ses i løbet af tre-otte døgn, ifølge en artikel fra DR1. Efter tre-seks måneder vil det igen være tid til at få en ny behandling. Du skal derfor være opmærksom på, at det er noget, du skal vedligeholde. Og derfor er det altid en god idé at kende til de forskellige priser på en botox behandling.

Som du med garanti allerede er klar over, kan du få Botox mange steder. Du kan få Botox til bekymringsrynker, øjenbryn, øjne, pande, læberne eller i armhulerne. Søger du en botox behandling i København, er der rig mulighed for at vælge imellem flere forskellige behandlingssteder.

Priserne på en botox behandling afhænger af flere parametre. Som udgangspunkt kan du finde priser fra 550 kroner og opefter. I nogle tilfælde er det nødvendigt at anvende mere af produktet end først antaget for at få det mest optimale resultat. Bliver det nødvendigt, vil det i sidste ende komme til at påvirke din pris.

Dog skal du være opmærksom på, at du alle steder har en betænkningstid, hvor du nøje kan overveje, om det er noget, du har mod på. Når du får Botox, sker det ved hjælp af en tynd nål, som bliver indsprøjtet i de ønskede muskler. Fordelen er, at det er hurtigt overstået, og at det ikke gør ondt.

Når du først kan begynde at se virkningen, vil du opleve et rynkereduceret udtryk og en langt glattere hud. Ønsker du et naturligt og pænt look uden overbehandling, skal du ikke være bekymret. Stort set alle kosmetiske klinikker sørger i dag for ikke at overbehandle. Du kan derfor stole på, at en botox behandling bliver tilpasset dit ansigt og behov.