Business

Hvis du gerne vil blive klogere på zoneterapi og dets virkninger, kan du læse med her.

Virksomhed

Dansk Institut for Zoneterapi

Telefon

51 70 29 69

Webside

https://www.difzt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. januar

Alt du skal vide om zoneterapi

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, der er anerkendt og hyppigt benyttet i Danmark. Det er en behandlingsform, der kan bruges til at behandle mennesker i alle aldre. I zoneterapi koncentrerer man sig primært om fødderne, fordi man har en teori om, at der findes et kort over hele kroppen under fødderne. Det vil sige, at hver del af kroppen har et punkt nede under foden. Hvis du har punkter under din fod, der er ømme, når man trykker, kan det skyldes en ubalance et sted i din krop.

Behandler fysisk såvel som psykisk

Zoneterapi kan ses som en udrensning og afbalancering af hele kroppen. Derfor kan det også gå ind og påvirke både fysisk og psykisk. Der arbejdes med dine organers og følelsers tilknytningsforhold, da forskellige følelser kan mærkes i forskellige dele af kroppen, som så kan behandles med zoneterapi nede under foden.

Kan du blive zoneterapeut?

Alle kan blive zoneterapeuter, hvis de tager en zoneterapeut uddannelse. Du kan f.eks. tage en zoneterapi uddannelse i Aalborg hos Dansk Institut for Zoneterapi. Zoneterapi uddannelsen består ikke kun af zoneterapifag. Det er et 2-årig forløb, hvor du lærer om både zoneterapi, psykoterapi og spiritualitet, kost og ernæring og behandlinger. Undervisningen foregår både praktisk og teoretisk. Desuden vil du lære mere om at kunne træffe nogle bevidste valg i forbindelse med en behandling af en klient. Alt i alt vil du blive klædt på til at kunne starte din egen klinik.

Det er en uddannelse, hvor du vil opleve at gennemgå en stor personlig udvikling. Du kommer til at lære et håndværk, men du vil samtidig flytte dig mentalt. Du vil få træning i at være tilstede i nuet og få redskader til en sund og glad livstil.