Annonce

Alt hvad du skal vide om støvsugere

Mangler du vigtig og basal viden om forskellen på posestøvsugeren og den poseløse støvsuger, så er du kommet det helt rette sted. Se med herunder, og bliv klogere på forskellen mellem de to typer af støvsugere.

Virksomhedsprofil 07. juli 2021

Støvsuger med pose

Når vi snakker om styrke og effektivitet, så er det uden tvivl en støvsuger med pose, som er bedst. Den vil oftest altid være mest anbefalelsesværdig fremfor poseløse støvsugere, hvad angår styrke. Støvsuger med pose er den ældste type af støvsugere, og derfor har den type været udsat for mest teknologisk udvikling gennem mere end 100 år. Det betyder, at teknologien blot har gjort dem bedre for hver dag, samtidig med at teknologien har gjort den nemmere at betjene. Posestøvsugere har som regel en meget lang levetid. De fleste posestøvsugere kan holde op til 30 år, hvis ikke mere. Det allerbedste eksempel er den danske Nilfisk støvsuger , som går ca. 40-50 år tilbage i tiden, og mange danskere kan stadig bruge støvsugeren den dag i dag. Naturligvis, skyldes en lang holdbarhed at man plejer og vedligeholder støvsugeren.

Poseløse støvsugere

De poseløse støvsugere er de nye produkter på markedet. Det er ikke mere end 6-7 år siden, at vi begyndte at se ankomsten af de poseløse støvsugere på markedet, og de har også indtaget de danske hjem med hastig fart. Ideen med poseløse støvsugere er, at folk skal kunne spare penge, ved at undgå køb af støvsugerposer. Derudover, er det praktiske perspektiv også noget der spiller en stor rolle, da poseløse støvsugere er lig med batteridrevne støvsugere. Dermed, er der ingen ledning som besværliggør processen ved at skulle tage ledningen ud af det ene stik og putte den i et andet stik i den anden ende af hjemmet. Poseløse støvsugere fungerer således, at luften bliver slynges kraftigt i en spiral, og herefter udskiller støvpartiklerne, som overføres til støvsugerens beholder. Rengøringsevnen hos poseløse støvsugere er væsentligt lavere end hos posestøvsugere. Poseløse støvsugere er bedst egnet til gulv, hvorpå der er støv og krummer. De færreste poseløse støvsugere er egnet til tæpper; kun de mest kraftige er egnet.

Prisforskellen er vigtig

Der er en prisforskel på de to typer af støvsugere. De poseløse støvsugere er lige nu dyrere end de klassiske posestøvsugere, selvom posestøvsugerne er kraftigere og har en væsentligt bedre rengøringsevne. Men besparelserne og det praktiske ved poseløse støvsugere trækker prisen op. Der er delte meninger om dette, da mange mener at posestøvsugerne bør være dyrere, da man i manges optik får mere for pengene ved den klassiske maskine. Vi anbefaler, at du gør dig en grundig overvejelse før du træffer en beslutning om køb af en ny støvsuger.

avXperten

Teknologivej 15, 8500 Grenaa

Telefon:
86 32 71 71
E-mail:
info@avXperten.dk
Website:
https://www.avxperten.dk/
Annonceret indhold

Nyeste