Business

Hvor længe skal et spædbarn sove? Hvad skal en babyalarm kunne? Hvornår skal baby have fast føde?

Virksomhed

Babyhelp.dk

E-mail

info@babyhelp.dk

Webside

https://babyhelp.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. maj

Babyhelp.dk hjælper vordende og nybagte forældre med ALT

Disse tre spørgsmål er blot en del af mange, som de fleste nybagte forældre ender med at søge svar på. Som nybagt forælder er hovedet fyldt med spørgsmål, som især drejer sig om barnets velbefindende. Svarene er heldigvis tilgængelige hos Babyhelp.dk, hvor man guider forældre til en nemmere tilværelse med børn – store såvel som små - ligesom man hjælper med at finde rundt i junglen af produkter til børn og babyer. Hos Babyhelp.dk findes der guides til valg af den bedste babyalarm, den bedste klapvogn, det bedste fra bObles og meget, meget andet.

Hos Babyhelp.dk er det klare mål at blive det ultimative opslagsværk for forældre, så det er her, man starter sin jagt på svar, når man har spørgsmål omkring sin lille guldklump.

De to iværksættere Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou fortæller, at ideen til siden opstod da Casper blev far og erfarede, at det kunne være en udfordring at finde svarene på de mange spørgsmål, som dagligt plagede ham.

”Det var ekstremt fedt, spændende, grænseoverskridende og overvældende at få en lille en. Man elsker det lille væsen så ubeskriveligt højt, og man vil så gerne gøre alting rigtigt. Derfor spørger man nettet, hver eneste gang man er den mindste smule i tvivl om noget. Det gjorde min kæreste og jeg i hvert fald, og derigennem blev jeg opmærksom på, hvor god en idé en platform med guides til nybagte forældre ville være,” forklarer Casper Ellam Schou.

Ingen ende i sigte

De to stiftere af Babyhelp.dk har knoklet på siden i mere end et år og det er derfor blevet til adskillige timers hårdt arbejde for at få siden bragt til det nuværende niveau. Selvom holdet bag siden er glade og tilfredse med resultatet, erkender de også, at de formentlig aldrig rigtigt bliver færdige med at arbejde på platformen.

“Antallet af spørgsmål, som nybagte forældre kan have, er virkelig, virkelig stort. Derfor går der lang tid, før vi er i mål med projektet. Måske kommer vi aldrig i mål. Jeg forestiller mig nemlig, at der hele tiden kommer nye spørgsmål til, i takt med at samfundet udvikler sig og nye problemstillinger opstår,” fortæller Casper Ellam Schou.

Produktguides i massevis

Der er ingen vej udenom en betydelig investering i diverse udstyr, når man får en baby. Det kan være en temmelig uoverskuelig proces at danne sig et overblik over det mest nødvendige, men det hjælper de med hos Babyhelp.dk, hvor man har udpeget de bedste produkter indenfor forskellige kategorier.

“Vi har brugt virkelig meget tid på at researche os frem til, hvilke produkter der er bedst. Med afsæt i vores research har vi lavet lister med de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Alt sammen serveret i et letforståeligt sprog på en lettilgængelig måde. Vi håber meget, at vores mange produktguides hjælper nybagte forældre med at gøre en masse fornuftige investeringer,” afslutter Casper Ellam Schou.