Business

Klimaforandringerne har været på verdens læber i en årrække. Inden for de seneste 10 år er der blevet sat ekstra fokus på at gøre en forskel og forhindre mere forurening i vores atmosfære.

Virksomhed

Purløg & Persille

Adresse

Kigkurren 8F, 2300 København S

Telefon

22252644

E-mail

shop@purlogpersille.dk

Webside

https://www.purlogpersille.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. august

Bæredygtighed er 2020’s svar på en trend, der har til formål at redde vores planet

Derfor er bæredygtighed også blevet et moderne fænomen, der kommer mere og mere i spil, når vi skal vælge tekstiler, boligtilbehør og meget andet.

Vil du gerne gøre en indsats for at skåne miljøet, samtidig med at du kan nyde godt af produkter af høj kvalitet? Så skal du læse med her. I denne artikel giver vi dig gode bud på, hvordan du kan være mere bæredygtig i fremtiden.

Shopping spiller en stor rolle

Danskernes forbrug har nået et højdepunkt, og det er der flere grunde til. Udover en bedre økonomi end tidligere er det også blevet nemt at få fat i alverdens produkter såsom tøj til garderoben eller sjove gadgets. Internettets tilblivelse har nemlig givet liv til internethandel, der er en populær forretningskilde for danskerne.

Vil du gerne være mere bæredygtig, bør du først og fremmest kigge mere på dit forbrug. Hvis du kan skære ind til benet på visse områder, er du allerede godt på vej. Men det betyder ikke, at du ikke kan erhverve dig nyt til garderoben. I dag finder du nemlig forskellige brands, der især leverer bæredygtigt tøj til kvinder og børn, så du altid kan shoppe bæredygtigt eller økologisk tøj med god samvittighed.

Ferierne koster på kontoen

Selvom det kan være dejligt at komme uden for Danmarks grænser, og måske også forlade Europa, er dette også én af de største syndere, når det kommer til bæredygtighed. Flytrafikken udgør i dag ét af de største problemer i forbindelse med CO2-udledning, og branchens udledning er steget markant i de senere år.

Flytrafik forurener faktisk så meget, at det lige nu ligger på et niveau omkring 900 millioner ton CO2 årligt, og man regner med, at dette vil blive firedoblet i 2050. Derfor kan du gøre en stor indsats, hvis du vælger dine flyrejser fra, eller skruer ned for dem, og i stedet springer i bilen.

Mange vælger allerede at tage bilen, men det er ikke det eneste transportmiddel. Du kan også tage toget ned gennem Europa, tage på cykelferie eller rejse med bus.

Tænk over kosten

Kød er en stor del af mange menneskers daglige kost, og er du én af dem, der elsker en god mængde kød hver dag? Så kan det være tid til at ændre kostvanerne. Foruden at være kilde til en række kroniske og alvorlige sygdomme er kød også en stor udfordring for klimaet.

I dag er danskernes aftryk, i forbindelse med CO2-udledning og kød, stort i forhold til resten af Europa. Derfor kan du med fordel afprøve vegetariske alternativer eller skære ned på mængden af kød. Her er en god idé at starte med 1-2 kødfrie dage om ugen, hvorefter du kan vælge at øge dem. Der er nemlig mange spændende retter og vegetabilske alternativer i supermarkederne i dag.