Business

Hvis du er forælder eller bedsteforælder, er du sikkert lige nu på udkig efter sjove aktiviteter, som du kan lave med børnene i efterårsferien.

Virksomhed

Coinbox

Webside

https://coinbox.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. oktober

Besøg Aalborg Zoo i efterårsferien

Efterårsferien er ikke langt væk. Bor du i Aalborg eller omegn, er der massere af ting, du kan give dig i kast med.

Zoo er altid et hit

Det er ikke alle børn, der er lige vilde med at klappe og ae dyr. Nogle kan ikke få nok, og ville ligge i hundekurven med hunden hele natten, hvis de fik lov, mens andre finder tanken om blot at røre et dyr skræmmende.

Ligegyldigt hvor dit barn eller barnebarn befinder sig på dette spektrum, er der stor sandsynlighed for, at de synes det er sjovt at komme i zoologisk have. Af en eller anden grund, er der noget fascinerende over at betragte dyr, som man ikke ser i hverdagen. Og denne fascination gælder både for børn og voksne.

I Aalborg Zoo kan man se uddøde dyr

Indtil den 20. oktober 2019, kan du i haven opleve en dinosaurudstilling. Denne udstilling indeholder dinosaurer i naturlig størrelse, og du kan derfor få lov til at opleve, hvordan det ville have været at leve på samme tid som disse væsener.

Udstillingen kan gøre dig meget klogere på dinosaurerne og deres verden. Dette kan være et spændende indblik at få, da informationerne på denne måde bliver meget mere levende, end hvis man blot læste dem i en bog.

Det er dyrt at se dyr

Selvom det er fantastisk at komme ind og se eksotiske dyr, er det ikke helt billigt. Billetterne koster nemlig forholdsvis meget. Det er muligt at købe et årskort, som tjener sig selv ind tredje gang, man besøger Aalborg Zoo.

Både billetter og årskort koster en hel del penge, og derfor er det en god idé at spare op god tid i forvejen. Dette betyder, at du skal være relativt tidligt ude med planlægningen, hvis du ønsker at tage i zoologisk have.

Flere penge mellem hænderne

Hvis du ønsker at få flere penge mellem hænderne, kan det være en god idé at investere en del af din opsparing. Således kan du nemlig få afkast på de penge, som du investerer. Der er mange forskellige ting, som man kan investere i.

Du kan for eksempel vælge at investere i kryptovaluta. På coinbox.dk kan du blive klogere på investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Hvad er kryptovaluta egentlig?

Hvis du gerne vil investere i kryptovaluta, bliver du naturligvis nødt til at vide, hvad det er. Kryptovalutaer er digitale valutaer. Det vil sige, at der ikke findes nogle kryptovalutaer, hvor der knytter sig fysiske sedler eller mønter til.

Kryptovalutaer knytter sig ikke til nogen stat eller bank. Dette betyder, at kryptovalutaer er uregulerede. Da kryptovalutaer er uregulerede, kan man opleve meget store udsving i kurserne.

Det er dog blevet annonceret, at man i fremtiden forventer, at der skal komme regulativer på kryptovalutaer. Disse regulativer har til formål at stabilisere kurserne. Hvis dette sker, bliver investering i kryptovalutaer mere attraktivt for mange.