Business

Trenden har været tydelig i flere år. Flere og flere bilforhandlere går fra kun at forhandle et mærke, til at være autoriseret forhandler af flere forskellige mærker. Det gælder ikke kun for bilmærke fra den samme koncern. Det ses også flere steder hos bilforhandlere i Aalborg.

Virksomhed

Auto-Centralen

Adresse

Håndværkervej 10, 9000 Aalborg

Telefon

98 10 20 30

E-mail

info@autocentralen.dk

Webside

https://autocentralen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. oktober

Bilforhandlerne får flere mærker – også i Aalborg

Der var engang, at der var en bilforhandler for hvert eneste bilmærke i byer som f.eks. Aalborg. Så skulle du have en Nissan, kørte du hen til Nissan-forhandleren, skulle du have en Honda, kørte du til Honda-forhandleren og skulle du have et helt tredje mærke, kørte du hen til forhandleren af det mærke.

Fra mærkecentrede til bilsupermarkeder

Men sådan har det ikke været i efterhånden en del år. Og selv om nogen – oftest inde omkring hovedstaden – måske mener, at Nordjylland hører til Udkantsdanmark, har det heller ikke været sådan i flere år her i den nordjyske hovedstad.

Således forhandles japanske mærker som Suzuki, Mazda og sydkoreanske Hyundai af den samme forhandler. Autocentralen i Aalborg er både Nissan og Honda bilforhandler , og du finder således alle de populære modeller fra de to japanske mærker.

En af de mere populære modeller fra Nissan er f.eks. den nye Nissan Qashqai , som danskerne for alvor har taget til sig. Hos Honda er det den nye Honda HR-V hybrid , som der er rigtig godt salg i.

”Derved får kunderne flere mærker at vælge imellem, uden at de nødvendigvis kommer fra den samme koncern. Ja, oftest er de store bilkoncerner som f.eks. franske PSO og tyske Volkswagen mere fokuserede på at holde mærkerne adskilt, end de mærker som ikke har fælles ejerskab”, fortæller den daglige leder Jesper Serverinsen fra Autocentralen.

Selvstændige og uafhængige trods rygter

”Lige med Honda og Nissan har der ellers været masser af rygter i de seneste år. Men dels hænger Nissan tæt sammen med Renault, og dels er de to bilkoncerners biler meget forskellige i opbygningen. Så på trods af rygterne, forbliver de nok to uafhængige mærker også fremover”, mener de hos Autocentralen.

”Det gode ved det er, at deres respektive produktserier supplerer hinanden godt – og de steder, hvor der er sammenfald i modellernes kapacitet og formåen, taler modellerne til meget forskellige målgrupper. Det gør Nissan og Honda til et rigtigt godt match for en bilforhandler som os her i Aalborg”, slutter Jesper Serverinsen fra Autocentralen.

Perfekt for bilforhandlere i Aalborg

Det er netop en af styrkerne ved at være autoriseret forhandler af to mærker, som hverken deler teknologi eller undervogn, sådan som de store autokoncerner oftest gør.

Det giver mere forskellige biler, som taler til et bredere publikum. Derfor vil du altid være sikker på, at du kan finde noget, der passer til din smag, vil at vælge en forhandler med flere forskellige mærker i udstillingen.

Det gør det meget nemmere at handle bil.