Business

Er du på udkig efter billige lån, bør du benytte ÅOP

Virksomhed

billige-kviklån.dk

Webside

https://xn--billige-kvikln-xib.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. februar

Billige lån

Når du er på udkig efter at låne penge, er det med stor sandsynlighed de billige lån, du søger. Jo lavere rente og ÅOP, jo billigere er det naturligvis at optage lånet. Lige netop ÅOP, som står for Årlige Omkostning i Procent, er et tal, du bør benytte, hvis du søger det billigste lån.

ÅOP dækker altså over den samlede årlige udgift opgjort i procentdel af lånebeløbet. De typiske udgifter i forbindelse med et lån er følgende:

Stiftelsesomkostninger

Diverse gebyrer

Renter

Når du benytter ÅOP til at sammenligne lån, er det vigtigt, at lånene har samme løbetid og lånebeløb. Er det tilfældet, så er ÅOP perfekt at bruge for at finde det billigste lån. Der er stor forskel på ÅOP, hvis du sammenligner online lån vs banklån.

Online lån kan have en ÅOP på op til 35%

Banklån har typisk en ÅOP på under 10%

Der er dog et par vigtige faktorer, der gør, at lån på nettet har en noget højere ÅOP. Lån på nettet har typisk en lang kortere løbetid, hvilket gør ÅOP højere, fordi du har kortere tid til at af afdrage.

Derudover skal du ikke stille sikkerhed i fast ejendom, værdipapirer etc. Du låner mere eller mindre på dit glatte ansigt, og derfor kalder nogle mennesker dem også for billige lån uden sikkerhed .

Billige kviklån

Tidligere var det måske ikke på sin plads at sige billige kviklån , men efter loftet over ÅOP er det ikke helt ved siden af. Efter loftet må udbyderne af kviklån ikke tilbyde lån over 35%, og annoncerer de i fjernsynet, er det maksimalt 25%. 25 - 35% er stadig en høj rente, men du skal som sagt ikke stille sikkerhed for kviklånet. Kilde: Billige-kviklån.dk.

Det er nemt og hurtigt at optage kviklån, men når det er sagt, bør du altid starte i banken. Et banklån vil altid være billigere end et kviklån, og hvis banken siger nej, så bør du tage det til efterretning. Hvis banken ikke mener, at du bør låne penge, så kan det skyldes, at der ikke er plads i dit rådighedsbeløb.

OBS: Er du det mindste i tvivl, om du bør optage et lån, kan vi kun anbefale dig at lade være!