Annonce

Bilstereo-pakkeløsninger er fortsat populære

Selv om bilens radio i dag er udskriftet med et infotainment-system i mange biler, bliver der ved med at være salg i bilstereo-pakkeløsninger. Ikke kun til de unge, som ikke kan få musikken høj nok.

Virksomhedsprofil 25. juni 2021

Selv om bilens radio i dag er udskriftet med et infotainment-system i mange biler, bliver der ved med at være salg i bilstereo-pakkeløsninger. Ikke kun til de unge, som ikke kan få musikken høj nok. Det fortæller de hos Bilxtra i Aalborg, som sælger tilbehør og udstyr til bilen i Nordjylland.

Du kender dem sikkert ganske godt fra hverdagen. Små, ofte lidt ældre biler, hvor du kan høre bassen dunke, længe før du kan se den. Når bilen så endelig kommer frem, er det oftest med en ung gut bag rattet, i en bil som i tilgift tit er stylet med alt muligt lir.

Det er sikkert det syn – og den lyd – som du så for dig, da du læste overskriften. For i årevis har de yngste trafikanter opgraderet radio og højttalere i deres ofte ældre bil med en bilstereo pakkeløsning , der var stor nok til at spille en mindre sportshal op med.

Men i dag er det ikke længere kun de unge, som går efter street credit og opmærksomhed med høj musik i bilen. De mere modne bilister drømmer også om bedre musikoplevelser på deres køretur.

Mange opgraderer infotainment-systemet

For selv om den gamle autoradio for længst er blevet udskiftet med et infotainmentsystem med en større eller mindre touchskærm i de fleste nyere biler, er der stadig mange – unge som ældre – der opgraderer med en bilstereo-pakkeløsning, der passer til bilen.

”Enten nøjes de med at opgradere det indbyggede infotainment-system med en forstærker og nogle bedre højtalere. Eller også vælger de at opgradere det hele med en bilstereo-pakkeløsning fra en af de producenter, som har specialiseret sig i at udvikle løsninger, der passer til specifikke bilmærker og -modeller”, fortæller de hos Bilxtra i Aalborg, som dagligt sender bilstereo-pakkeløsninger til kunder i hele landet.

”Det er ikke kun de unge, vi har som kunder. Også de mere voksne årgange vil gerne have bedre vellyd i deres bil”, uddyber den af butikkens ekspedienter, som oftest hjælper kunderne med valg af bil stereo .

Match – en rigtig nem bilstereo-pakkeløsning

Han fremhæver især en løsning kaldet Match fra producenten Audiotec Fischer. Her køber du en bilstereo-pakkeløsning som består af en separat forstærker og subwoofer. Den kan sluttes til bilens infotainmentsystem eller bilradio, uden at du hverken behøver opgradere selve systemet eller højttalerne.

Match fås i versioner til alle de kendte bilmærker og modeller med stik, der passer til det eksisterende anlæg. Det gør det nemt at tilslutte, og efterlader ingen synlige spor, som forringer bilens værdi.

”Resultatet er en bedre lyd, en kraftigere bas og en større musikalsk oplevelse på vejen”, slutter ekspedienten hos Bilxtra i Aalborg af.

Bilextra Aalborg

Gammel Gugvej 41, 9000 Aalborg

Telefon:
+45 96 300 250
Website:
https://bilxtra-aalborg.dk/
Annonceret indhold

Nyeste