Business

Virksomhed

Rhinoklinikken

Adresse

Bülowsve 5C, 1870 Frederiksberg C

Telefon

70212110

E-mail

info@rhinoklinikken.dk

Webside

www.rhinoklinikken.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 29. januar

Bliv den bedste udgave af dig i det nye årti

I en tid hvor ”new year, new me” er blevet populært, så kan det være ret godt at pointere, at det ikke kun er ved et årtiskift, at det er tilladt at gøre noget godt for sig selv.

Men nu hvor vi alligevel er ved det, så er det en oplagt mulighed for at revurdere vores tidligere bedrifter og det, som vi gerne vil med vores liv fremadrettet. Jo bedre vi passer på os selv, jo større er chancerne for at vi kan leve lige det længere. Udover at vi kan leve længere, så forbedrer det i høj grad også vores livskvalitet, hvis vi passer på os selv og vores kroppe hver dag.

Spis sundt og hold et fornuftigt aktivitetsniveau

Det nye år er i fuld sving, og nytårsforsættet igen i år er, at nu vil du altså gerne til at komme noget mere i det der fitnesscenter.

Der er mange holdninger til træning og til hvordan, at du skal komme i gang. Over alt på internettet flyder det med belæringer og myter angående træning. Vi skal passe på vores kroppe af flere årsager. Træning og sund kost har flere formål end blot at gøre os til vores bedste jeg på ydersiden. Det er nødvendigt at have en stærk krop til alle de former for bevægelse, som vi gør os i til dagligt. Har du en stærk core, så er du også tilbøjelig til at bruge din krop rigtigt, da det ligger naturligt i dig. Hvis din krop er vant til at holde et naturligt opspænd og løfte korrekt, så mindsker du chancerne for at skade dig selv i dine daglige gøremål.

Derudover er det er vigtigt at vi plejer og passer vores krop indefra. Det vil sige at vi altså skal tænke over det, som vi putter ind i den. En sund og varierende kost er både reducerende og forebyggende for overvægt og livsstilssygdomme. En sund kost bidrager til nedsættelse af hjerte- og karsygdomme, og det skaber bedre trivsel og et højere energiniveau.

Når du træner, så sker der også en masse sundhedsfremmende ting for din krop. For det første så vil dit blodtryk falde, din iltoptagelse vil stige og dit hjerte vil i takt blive bedre. Da hjertet er en muskel, vil det vokse sig større og stærkere. Din krop vil generelt stabilisere sig på flere områder, og chancerne for at få en blodprop vil mindskes.

Det er tilladt at ændre sig til det bedre for at få det bedre

Når det kommer til sundhed og velvære så handler det kun om dig. Det er tilladt at gøre lige præcis det, som du mener vil skabe en større livsværdi og kvalitet for dig – også hvis det er mere rettet imod dit selvværd og det som vi ikke kan se med det blotte øje.

Har du problemer med din vejrtrækning eller snorken, og er du træt af at være en i køen hos det offentlige, så kan det være værd at tage et kig på Rhinoklinikken.dk.

Har du generelt gener i din hverdag, så er det altid en god prioritet, hvis du kan få rettet op på det, og blive et lidt bedre ”jeg”, så du kan forbedre din livskvalitet. Det er klart at nogle store beslutninger kræver lidt mere end en hurtig beslutning. Men lad være med at være i noget, som tynger dig og gør dig til en dårligere udgave af dig selv.

På samme måde så skal du passe på dit sind. Så hvis du går og grubler og generelt har lidt for travlt, så er det okay at skrue ned for farten og prioritere dig selv.

Én ting er sikkert – vi skal leve i vores kroppe hele livet, så vi gør os altså klogest i at passe på den hver eneste dag.