Business

Det er uundgåeligt, at vi på et tidspunkt skal opleve at miste en, som stod os nært. I denne artikel kan du blive klogere på, hvilke opgaver en bedemand varetager, og ligeledes hvorfor det er en fordel at få hjælp udefra i forbindelse med planlægningen af en afskedsceremoni.

Virksomhed

Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning

Adresse

Lemvigvej 78, 9220 Aalborg Ø

Telefon

98157088

E-mail

info@hoestgaard-bedemand.dk

Webside

https://ntbf.dk/bedemand/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Bliv klogere på hvordan en bedemand hjælpe dig

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

I forbindelse med et dødsfald følger en lang række opgaver, der skal tages hånd om. Her kan en bedemand være en stor hjælp, idet de har erfaring og overblik til at hjælpe i en svær tid. En bedemand er uddannet til at klare alle forhold, der måtte opstå i forbindelse med et dødsfald.

En af bedemandens vigtigste opgaver er at skabe skabe en tryg relation til de pårørende, der rækker ud efter hjælp. Det første møde med en bedemand indledes derfor med en personlig samtale, hvor pårørende får sat ansigt på bedemanden. Under mødet vil pårørende få mulighed for at forklare situationen samt deres relation til afdøde og ønsker til afskeden.

Bedemandens opgaver

En bedemand kan hjælpe med at varetage de mange praktiske opgaver, som følger i forbindelse med et dødsfald. Disse opgaver kan omfatte:

Kontakt til kirke

Afhentning og iklædning af afdøde

Udsmykning af kirke eller kapel

Hjælp til gravsted og bestilling gravsten

Bestilling af kistepynt, kranse og båredekoration

Derudover kan en bedemand hjælpe at formidle kontakten til begravelsesmyndigheden, begravelsesvæsenet, graver og krematorium samt hjælpe med at ansøge om begravelseshjælp og anmelde dødsfaldet hos forsikringsselskaber.

Bedemand i Aalborg

Det er vigtigt at vælge den rette bedemand, da dette kan have betydning for den videre sorgproces. Vælg en bedemand, som besidder værdier såsom omsorg, empati og respekt. Ønsker du at få en god fornemmelse af bedemanden, kan det være en god idé at tage telefonisk eller fysisk kontakt bedemand med begravelsesforretning i Aalborg , inden du træffer dit valg.