Business

Det er ikke alle her i Aalborg som er så heldige, at de sidder inde med et stort og lækkert hus.

Virksomhed

Moderno

Telefon

44 40 85 38

E-mail

kundeservice@moderno.dk

Webside

https://www.moderno.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Boligtips: sådan får du mest ud af boligens få kvadratmeter

Mange af os bor i lejligheder - og nogle små lejligheder af slagsen. Dette kan få os til at kompromittere meget med vores indretning. Der er til gengæld et par gode råd at hente, hvis du drømmer om at udnytte din lille lejlighed noget bedre, så du rigtigt kan føle dig hjemme og i behag.

Råd nummer et: få mere ud af dit soveværelse

Når du bor småt, kan soveværelset hurtigt blive det rum, hvor du gemmer alt dit rod. Ønsker du et større rum, bør der ikke ligge tøj på gulvet, være kasser på gulvet eller være nipsting på alle hylder, reoler og vindueskarme. Derfor bør du først og fremmest finde løsninger, der får dit rod væk.

Her er et rigtigt brugbart og godt tip at komme væk med sengen. Hvordan kommer man så væk med en seng? Du investerer i en vægseng. En vægseng bliver også landet en skabsseng eller all in wall. Det er sådan en seng, som du finder frem, når du skal sove, men som er en del af væggen, når du er vågen. Det er derfor den ultimative løsning for mere gulvplads og maksimal udnyttelse af rummet og dets størrelse. Samtidig kommer mange af disse vægsenge med indbyggede opbevaringsmuligheder. Der er altså også plads til bøger og nips på indbyggede hylder, men også mulighed for tilhørende skabsplads, så du også kan få styr på tøjet.

Er du på udkig efter en smart vægseng til indretningen, kan du overveje at kigge forbi shoppen moderno.dk som har et væld af løsninger i denne sammenhæng. For eksempelv er deres skabssenge utroligt praktiske - disse sikrer dig en god og behagelig nattesøvn, uden at tage meget plads i hjemmet.

Råd nummer to: få din personlighed frem med farver

Noget der kan fylde meget i vores hjem, er vores personlige nipsting. Ting, som vi har samlet i løbet af årene. Nogle ting har vi selv skaffet, andre ting har vi fået på rejser, til fødselsdage eller i skønne indflytningsgaver. Der er dog det problem med nips, at det fylder og skaber en form for kaos, som ikke har det godt i små hjem.

Derfor kan det anbefales, at du for en tid pakker noget af dit nips væk og tager et smut i kælderen. I stedet kan du få personlighed gennem farver. Det kan være med en spændende tapet. Det kan også være ved at male en enkelt væg eller to i en flot og varm farve. Her kan det anbefales, at du ikke bruger for mange forskellige farver, men i stedet nøjes med et par forskellige eller én enkelt farve. Med farve får du hygge og personlighed frem i dit hjem, men uden at det fylder og skaber kaos.

Du skal dog stadig huske at få lys ind og udnytte de vinduer, som du har. Det kan du eksempelvis gøre ved at beholde nogle vægge i en hvid farve. Du kan også bruge lyse og lette transparente gardiner som sørger for, at du har lys i hjemmet, selvom gardiner er trukket for.