Business

Lederuddannelse, IT-kursus eller noget tredje?

Virksomhed

Beef-Up

Webside

https://beef-up.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. september

Brug din fritid på at blive bedre:

Overvejer du, om du skal tage en lederuddannelse ved siden af dit fuldtidsarbejde? Eller synes du, DISC-profiler er helt vildt interessante – og kunne du tænke dig at blive certificeret inden for dem? Vi har altid fokus på at dygtiggøre os, men det kan ske, at vi ikke har tiden til det.

Og selvom du har et fuldtidsarbejde, betyder det ikke, at du mister interessen for at lære nyt. Heldigvis findes der mange kurser og uddannelser, du kan tage, selvom du arbejder fuldtid. Læs mere om, hvilke slags kurser, du bør overveje at tage nedenfor.

Der findes mange kurser: Hvilke er relevante for dig?

Der findes mange kurser, du kan tage både online og offline. Er det et kursus, du vil tage ved siden af dit arbejde, behøver du ikke at “ja” fra din chef. Men er du rigtig strategisk, overtaler du din arbejdsgiver til at betale for uddannelsen, så du kan tage den i arbejdstiden.

Det er nemlig ikke kun dig, der kan drage fordele af uddannelsen – din arbejdsgiver kommer også til at nyde dine nylærte kompetencer og evner.

Bliv klædt på til at lede med en lederuddannelse

En lederuddannelse er en klassisk overbygning for dig, som allerede er ansat som leder. For det kræver ikke en lederuddannelse at blive ansat som leder. Men er du ansat som leder uden en lederuddannelse, kan du muligvis mangle kompetencer og færdigheder til at lede.

Det kræver både kendskab til dig selv som person, men også kendskab til hvordan du bedst samarbejder med andre. I hvert fald hvis du vil være en god leder. Og det er blandt andet dét, du lærer på en lederuddannelse – plus en masse andet.

Tag et IT-kursus, og bliv virksomhedens nye IT-haj

Føler du dig en smule hægtet af, når de snakker om ny IT i kantinen, eller når I får et nyt computerprogram på PC’en?

Så kan et IT-kursus gøre dig godt. Det koster oftest ikke meget, og så lærer du meget mere om, hvordan du forstår og bruger IT. Det hjælper dig med intuitivt at bruge de IT-redskaber, du har til rådighed, og hvordan du får mest ud af dem.

Lær mere om samspillet mellem mennesker med personprofilering

Du har helt sikkert hørt om DISC-profiler før, men det er ikke sikkert, du har fået lavet en. Bliver du certificeret i persontyper, lærer du at spotte persontyper. Når du kan spotte persontyper ud fra folks adfærd, kan du nemlig også optimere samarbejdet ved at ændre din adfærd over for dem – og i sidste ende optimere arbejdsgange.

For selvom vi alle er forskellige som mennesker, har mange af os fællestræk. Vi er ofte “typer”, og det gælder især, når det kommer til vores arbejdsmåde. Kender du dine typer, kan du støtte folk og overlevere information eller opgaver til dem på den mest hensigtsmæssige måde.