Business

ERP eller Enterprise Ressource Planning, er et system lavet til alle forretningsdrivende, som kunne tænke sig et løftet bundniveau.

Virksomhed

Datacon

Telefon

+45 48 133 133

E-mail

info@datacon.dk

Webside

https://datacon.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. februar

Brug et samlet system til at organiser din virksomhed

ERP er et system, som samler næsten hele organisationen i et fælles system. Man kan drage fordel af systemet både som grossister, detailhandlere og produktioner.

Brug et ERP system

Mange virksomheder kan hjælpe med opsætning af dit nye ERP system, og de har hver især sine fordele. Hvis du vælger at tegne en aftale med Datacon, sikrer du dig, at du kan holde øje med både lønninger, transaktioner, bestillinger og meget mere.

Fordelen ved et ERP system er, at man har en fælles database med al den vigtige information gældende for virksomheden. Dette er for at øge kommunikationen på tværs af afdelingerne i virksomheden men også for at øge produktiviteten i virksomheden ved at skabe et markant nemmere overblik på tværs af alle afdelinger.

Få hjælp fra nogen der kan udfordre

Hvis man har besluttet sig for at implementere et ERP system i ens virksomhed, skal man finde en virksomhed, der kan opsætte systemet og løbende optimere det for at få mest muligt ud af det.

Det er her meget vigtigt, at man vælger en udbyder, som kan udfordre jer som virksomhed - på den måde får man mest ud af samarbejdet.

Vælg et selskab med erfaring

Når du skal finde en udbyder til dit ERP system, skal du altid vælge det selskab med så meget erfaring som muligt.

Ved at vælge et selskab med meget erfaring sikrer du, at de har set det meste inden for branchen. Med en bred know-how kan du sikre dig, at du også får den bedste sparring og det bedste resultat for pengene.

En virksomhed som Datacon har over 30 års erfaring bag sig, hvilket betyder, at de har prøvet det meste og derfor også kan hjælpe dig med at få fremdrift og organisere jeres organisation.

ERP er totalløsningen

Ved at få implementeret et ERP system, kan du gøre op med meget af det administrative arbejde -hertil også meget af det dobbelt arbejde der kan forekomme i virksomheden.

Ved at få implementeret Microsoft dynamics, som er platformen Datacon bruger, sikrer du dig toppen inden for ERP systemer, og konstant er så opdateret som muligt.