Business

Mangler du midlertidig lagerplads? Skal du have renoveret din bolig eller dit firmadomicil? Står du og har behov for opbevaring af dine møbler og ejendele?

Virksomhed

blueboxstorage

Webside

https://blueboxstorage.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. november

Brug for ekstra plads?

- så se nærmere på containerudlejning hos Bluebox. Det giver både plads og overblik over omrokeringer og flytninger. Hos os får du et uforpligtende tilbud, hvor vi garanterer en skarpe, attraktiv pris.

Vi tilbyder leje af 10 eller 20 fods containere, der er vind- og vandtætte. Vi byder naturligvis også på isolerede containere. Når du lejer en container, er det både en økonomisk og fleksibel løsning, hvor du har overblik. Læs mere nedenfor om fordele ved at leje en container. Få hurtigt overblik over vores udvalg af containere på vores hjemmeside.

Lej en container til flytning eller renovering

Står du og mangler en flyttecontainer, eller har du brug for en renoveringscontainer? - så er du landet det helt rette sted. Vi tilbyder flytte- og renoveringscontainere med stor kapacitet. Med henholdsvis store kapaciteter finder du hos os containere, hvor du har plads til det meste. Få leveret lige til døren - let og nemt! Vi leverer din foretrukne container til den adresse, du ønsker inden for 1-3 hverdage.

Hvad er prisen for leje af en container?

Priserne for containerudlejning afhænger naturligvis af størrelser, containertype og periodens udlejning. På vores side kan du se, hvad en månedsleje koster ved den ønskede container. Derfor kan du ud fra dette beregne, hvad det vil koste for dig i forhold til, hvor lang en periode, du ønsker at leje. Er det en kortere lejeperiode, giver vi et uforpligtende tilbud. Vi stræber efter at give svar hurtigst muligt. Udfyld formularen på vores hjemmeside og vi sender dig et tilbud.

Fordele ved leje af container

Ved at benytte containerudlejning opnår du en mere økonomisk og fleksibel løsning, der sikrer dig optimalt opbevaring af ejendele, materialer og meget mere. Endnu er fordel ved at leje container er, at du trygt ved, at dine ejendele opbevares sikkert og tørt. Derudover er det en nem og sikker løsning, der samtidig er prisfornuftig. En fordel er også, at du kan have containeren placeret på din egen adresse, eller hvor du måtte ønske det. Dermed har du let adgang til dine ting, hvilket naturligvis er en stor fordel i forbindelse med ombygning og renovering.

Container med kvalitetsgaranti

Vi byder på containere i topkvalitet, hvilket er din garanti for en god, robust og slidstærk container. For os er det en selvfølge, at du modtager et godt produkt foran din hoveddør. Vi sætter en ære i, at vores udlejning af containere bygger på et fundament af tilfredse kunder, så det falder os helt naturligt kun at tilbyde det bedste til netop dig og dit behov.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvilken container du skal anvende til dit udestående? Du er er mere end velkommen til at kontakte os, således at du får opbevaret specifikke genstande og ejendele korrekt. Vi er tilgængelige 24/7 og sørger altid for, at sikkerheden og servicen er i top. Der går typisk kun 1-3 hverdage, fra du bestiller leje af en container, til vi leverer. Vi leverer altid med et smil!

Kontakt:

Bluebox

Smedetoften 10

3600 Frederikssund

Web: https://blueboxstorage.dk/

Tlf. 99 94 44 44