Business

Professionalisme og faglig stolthed er fundamentet for enhver dygtig håndværker, og når bygninger holder tæt og er beskyttede mod vejr og vind, står der ofte en kvalitetsbevidst blikkenslager bag.

Virksomhed

Annonce Virksomhedsprofil - 4. marts

Brug lige et øjeblik på blik

Det er enormt vigtigt, at boligens tagrender og dertilhørende nedløbsrør er korrekt monteret for at lede vandet væk fra domicilet og dermed undgå vandskader. Dette er til tider noget, der overses, når vi taler inddækninger på huset. Fugt er i den grad skurken, når det gælder vedligeholdelse af huset, men ved brug af professionelle til at montere tagrender, nedløbsrør og overdækning, elimineres denne trussel.

Mere end bare blik

En ting er alt det praktiske om vedligeholdelse, en anden ting er æstetik. Her kommer facadebeklædning ind i billedet. En flot facadebeklædning giver karakter til din bygning, og kan derudover løfte og genoplive ældre konstruktioner. Kobber, med dets smukke patinering over tid, er eksempelvis et velkendt og vellidt materiale i bybilledet, og ligeså den tidløse og vedligeholdelsesfrie zinkbeklædning.

Når arbejdet indebærer zink, kobber, aluminium eller stål er professionalisme og forståelse for æstetik essentiel, da man på sådanne materialer tydeligt ser skrammer og ridser. Ved at gøre brug af fagfolk sætter man de bedste forudsætninger for et både flot og varigt resultat, der stråler af kvalitet. Her går æstetik og holdbarhed hånd-i-hånd.

VVS’eren eller blikkenslageren?

VVS og blikarbejde bliver ofte forvekslet til at være erhverv, der hører under samme paraply. Dette er ikke tilfældet. En VVS’er tager sig af af sanitet, vand og varme, hvor en blikkenslager monterer tagrender, nedløbsrør, indækninger, facadebeklædning og lignende. I grove træk kan man sige, at blikarbejde foregår ude på huset og VVS arbejde udføres inde i huset.

Denne forveksling kommer dog folk til gode, når de gør brug af virksomheder med ekspertise inden for begge fag, som eksempelvis virksomheden Blik og VVS Aalborg. Her praktiseres grundigheden af holdbare og æstetisk flotte resultater inden for både blik og rør med de nyeste værktøjer og den nyeste viden. På denne måde kan der stilles op med ét kompetent hold, der har ekspertise inden for begge discipliner.