Business

Har du startet processen i søgen efter en ny bil, men er tvivl om, hvor vidt du skal investere i en ny og langtidsholdbar bil eller en brugt med kortere levetid?

Virksomhed

Uggerhøj

Webside

https://www.uggerhoej.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Brugte biler kan købes lokalt hos stor forhandler

Det kan være en forvirrende og spørgsmålsrig proces at købe bil, hvilket er derfor, du skal læse med her.

Køb med omhu

En bil er en større beslutning og en større omkostning for mange. Derfor er vi i dag mange, der foretrækker den brugte bil fremfor den splinter nye. Der kan dog forekomme nogle uventede omkostninger på den brugte bil, hvis ikke du køber den med større eftertænksomhed. Undersøg derfor din lokale forhandler inden du investerer i en ny brugt Opel.

Brugt bil fra privatperson

Når du søger en ny bil, kan du med fordel investere i en brugt bil. Investerer du i brugt bil, hvor du forhandler med en privatperson skal du være opmærksom på følgende, så du undgår for mange værkstedsbesøg og ekstraomkostninger:

- Tjek motorrummet, er det snavset?

- Tjek udstødningen, er røgen farverig eller almindelig?

- Tjek servicebogen

- Afslut med en køretur i bilen. Lyt efter besynderlige lyde og mærk efter ratslør.

Køb med sikkerhed

Hvis du gerne vil være sikker i din sag inden, du investerer i en brugt bil, så kan du med fordel besøge en lokal brugtbilsforhandler. Her garanteres du større sikkerhed for bilens tilstand og kan desuden modtage rådgivning og vedledningen, inden købet af din nye bil. Der findes flere forskellige lokale forhandlere af brugte biler, nogle større end andre. Besøg blandt andet Uggerhøj, der garanterer et udvalg på mere end 300 brugte biler. Når udvalget er større, er købsprocessen også lidt sjovere.