Business

Som i mange af de andre større byer i Danmark, bygges der på livet løs i Aalborg.

Virksomhed

Engelbert Strauss ApS

Telefon

70 20 91 18

Webside

https://www.engelbert-strauss.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. april

Byggeboom i Aalborg: Flere og flere håndværkere kommer til byen

TECHCOLLEGE uddanner håndværkere på livet løs, og flere flytter til Aalborg på grund af deres nye arbejde i byen. De mange byggepladser skaber nye jobs, og omkring 20.000 mennesker er flyttet til Aalborg Kommune de seneste 10 år.

Er du en af de mange håndværkere, der arbejder på en af de mange byggepladser, som skyder op rundt omkring i Aalborg for tiden, så kender du helt sikkert til vigtigheden af godt arbejdsudstyr. Om du arbejder med renoveringen af Hovedbiblioteket, udvidelsen af Mani Pine eller noget helt tredje, så er du med garanti afhængig af dine forskellige værktøjer og redskaber hver eneste dag.

Det er noget af det første, man lærer på erhvervsuddannelsen: Sikkerhed frem for alt! Arbejder man som håndværker i byggebranchen, står man hver dag i situationer, hvor sikkerhedsudstyr er altafgørende for at undgå arbejdsulykker. Mange håndværkere kan berette om situationer, hvor de i et uopmærksomt øjeblik har været tæt på at få noget tungt ned over sig, eller er blevet reddet af et par modstandsdygtige skaerebukser, da stiksaven pludselig smuttede fra dem. Sådanne farer er hverdag for håndværkere i byggebranchen, og derfor er det utrolig vigtigt, at man har udstyret i orden, så man ikke kommer alvorligt til skade.

Mange arbejdspladser har en fast aftale med nogle bestemte leverandører, der skal levere redskaber og sikkerhedstøj til medarbejderne, men er du i tvivl, om dit arbejdsudstyr er sikkert nok, kan det være en god idé at undersøge, hvad andre forhandlere har at byde på – for når det kommer til sikring af det fysiske arbejdsmiljø, er kun det bedste godt nok.

Kvalitetssikret workwear

Den tyske virksomhed engelbert strauss er en af de førende virksomheder på markedet inden for workwear, og de har et ønske om at ændre hele branchen igennem deres brede sortiment af arbejdstøj, tilbehør, sko og beskyttelsestøj. engelbert strauss sælger et hav af produkter af allerhøjeste kvalitet, og de har mange års erfaring inden for området. Denne erfaring har de igennem mange år brugt målrettet til at skabe deres egne kollektioner af gennemtænkte løsninger, og alt hos engelbert strauss er designet efter kundernes behov. engelbert strauss produkter er blandt andet blevet så populære, fordi kvaliteten altid er i top, og tøjets tekniske finesser og sportslige karakter gør, at produkterne både kan bruges indenfor og udenfor arbejdspladserne.

Virksomhedens sikkerhedsudstyr er grundigt gennemtestet, og deres sikkerhedstøj består af utroligt robuste materialer, der er designet specielt til ekstreme arbejdsopgaver. Som håndværker går meget af ens daglige arbejde ofte med at svejse, skære eller slibe, og derfor er det helt rigtige sikkerhedsudstyr altafgørende for at sikre et godt fysisk arbejdsmiljø. Godt sikkerhedsudstyr kan forhindre en lang række arbejdsulykker, og det er bogstaveligt talt livsnødvendigt for enhver håndværker altid at bære sikkerhedsgodkendt arbejdstøj.

engelbert strauss har oven i købet mere at byde på end godt, robust og kvalitetssikret arbejdstøj. De sælger nemlig også en lang række af forskellige typer af værktøjer, som er nødvendige i enhver håndværkers dagligdag. Du kan finde alverdens nøglesæt, rørtænger, høreværn og bor på deres hjemmeside, og har du brug for de seneste nyheder om virksomhedens produkter, kan du bestille et gratis katalog hjem. Ligegyldigt om du mangler nye energisparepærer, malerpensler eller møtrikker kan engelbert strauss med lethed levere det.