Business

Er du ved at renovere hele dit køkken eller bryggers, var det en idé også at smide lidt penge efter nogle nye hvidevarer – om ikke andet så bare for at fornyelsen bliver total.

Virksomhed

Eico A/S

Webside

https://www.eico.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Bygger du hele køkkenet om? Skift også hvidevarerne ud

Komfurer, opvaske- eller vaskemaskiner, køleskabe osv. er ikke noget, du behøver lede længe efter. Men skal det have en høj kvalitet, er der nogle punkter, du kan have med i overvejelserne, når du vælger nogle nye maskiner.

Energiklassen har meget at skulle have sagt

Fx er en hvidevares energiklasse vigtig, da den er udtryk for, hvor effektivt maskinen bruger energi. Hvis energiklassen er lav, så går en masse strøm til spilde, når køleskabet køler, eller vaskemaskinen vasker. Nu er det ikke altid let at finde hvidevarer i de højeste energiklasser. Men fx at finde en ny kondenstørretumbler i energiklasse B eller en ny ovn i klasse A er nemt nok, når at du leder lidt tid.

Stilrene Vestfrost hvidevarer med dansk ophav

Faktisk kan du finde mange energieffektive hvidevarer fra Vestfrost, der er et dansk mærke, der har næsten 60 års historie. Vestfrost hvidevarer har stilrene, moderne designs, så de visuelt passer ind i snart sagt alle private køkkener. Et eksempel på det er deres opvaskemaskiner til underbygning, der kan tage hånd om en almindelig kernefamilies behov for opvask af beskidt service i det daglige.

Skal du have nye hvidevarer? Tjek Vestfrost-udvalg

Hvis du leder et nyt køleskab, en lignende klassisk hvidevare eller noget mere eksotisk, fx et køleskab til vine, så kan du finde det hos Vestfrost. Står du alligevel i den situation, at du gerne vil have noget nyt, gør du klogt i at tjekke deres udvalg – de har som regel hvidevarer, der i kapacitet, energiforbrug og funktionaliteter passer ind i de fleste danske hjem. Så gå på udflugt i Vestfrost-udvalg online nu.