Business

Dynamiske omdrejningspunkter er vigtige for lokalområdet - såvel som for midtbyerne.

Virksomhed

Hasseris Bymidte

E-mail

pl@kvg.dk

Webside

https://hasserisbymidte.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. september

Bymidten er et kulturelt omdrejningspunkt

Bymidter skaber liv, forretning, trivsel og gør området attraktivt at bo og færdes i. Ikke mindst samler de folk fra forskellige baggrunde og skaber fællesskaber. Dette skaber kultur i byrummene og stolthed over sit boligområde.

Storbyen Aalborg er i den grad en by i rivende udvikling. Topmoderne bygninger skyder op som bambus, nye kvarterer og mange oplevelsesrige planer i sigte. Der er i den grad kurs mod at omstille sig som en kreativ vidensby frem for industriel erhvervsby.

Men det er langtfra kun midtbyen, som har noget at byde på. De forskellige bydele uden for følger nemlig også udviklingen af resten af byen. Man behøver ikke længere “tage i byen” for at handle dagligvarer, tage på café eller besøge specialbutikker, for alt hvad hjertet begærer, er inden for kort afstand.

Værn om lokalsamfundet - ikke blot centrum

Vi skal huske at værne om de lokale byrum i de forskellige dele af byen, ikke blot centrum. Især fordi vores eget lokalsamfund ofte har meget at byde på.

Et eksempel er centrum i Hasseris, der er er en integreret del af lokalområdet. Hasseris er et af sydvest-Aalborgs kulturelle knudepunkter med historisk baggrund som velhaveri med dets smukke arkitektur, æstetiske udtryk og rekreative muligheder.

Bymidten i Hasseris er et centralt omdrejningspunkt, der inviterer til mangfoldighed og inklusion - et sted, hvor borgere, uafhængig af social status, kan opholde sig og et sted, der byder på lokale oplevelser.

Alt hvad hjertet begærer

Udover et dynamisk lokalsamfund, er her også alt, hvad man skal bruge i hverdagen, dagligvareforretninger, erhvervsforeninger, bibliotek med flere, og efterlyser du specialbutikker i Hasseris, er dette stedet, du bør besøge. De ligger nemlig som perler på en snor.

Området byder på unikke oplevelser, og det er allerede et eftertragtet sted at bo, men det følger også udviklingen af resten af byen. Senere på året skal Hasseris Bymidte nemlig gennemgå den helt store makeover. Dette vil gøre bymidten mere oplevelsesrigt og give området en markant karakter.