Business

Campingvogne hitter igen i år. For selv om samfundet er på vej til at lukke op efter corona-nedlukningen, ser danskernes sommerferie ud til at skulle foregå herhjemme. Derfor er der atter rift om både nye og brugte campingvogne og fortelte – og trængsel på landets campingpladser. Særligt i Nordjylland, som synes at være blevet danskernes foretrukne corona-feriemål.

Virksomhed

Brønderslev Caravan

Webside

https://www.bronderslevcaravan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. maj

Campingvogne hitter igen i år

Der er så smukt i Nordjylland og på Mors!

Det har mange danskere sandet allerede sidste år, hvor det for første gang siden Anden Verdenskrig var umuligt at rejse udenlands på ferie på grund af corona-restriktionerne.

Meget tyder på, at endnu flere finder ud af det denne sommer. Hvis altså vi skal tage de mange bookinger for pålydende, som både hoteller og campingpladser allerede har fået i ordrebogen til denne sommer.

Forvent endnu flere campingvogne på vejene til sommer

Særligt campingpladserne oplever en interesse, som ikke er set i mange år. For campingferie er blevet den populære erstatning for sommerens charterferie.

Det mærker de også i Brønderslev Caravan- og Trailercenter, hvor du både finder nye og brugte campingvogne til salg samt Isabelle fortelte . For campingferie er lig med køb af en campingvogn med tilhørende fortelt.

”Vi kommer til at se mange flere campingvogne på de nordjyske veje til sommer, end vi plejer”, mener de hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter på Eventyrvej i Brønderslev.

Større frihed i trygge rammer

Campinglivet giver større frihed, og mulighed for at skabe sin egen trygge base på ferieturen – og så er den nemmere at holde ren og hygiejnisk end en feriebolig eller hotelværelse, som alle andre har boet i før dig.

Moderne campingvogne har alle nødvendige faciliteter med både bad, toilet og køkken samlet på få kvadratmeter. Det gør det muligt at klare dig uden at bruge campingpladsens faciliteter mere end højst nødvendigt.

Med et fortelt udvides pladsen, så der bliver rum nok til alle døgnets gøremål – og til hele familien og de eventuelle gæster, som kommer forbi. Selv på en regnvejrsdag er der plads til, at ungerne kan lege og de voksne slappe af. Og er sommernatten varm, kan hele familien flytte ud og sove i forteltet.

Ja, campingvogne hitter denne sommer

Den dag familien skal videre til den næste ferieoplevelse et andet sted i Danmark, er fortelt og andet udstyr nemt at pakke sammen i campingvognen. Så er det bare at køre videre ud af landevejen og opleve vores dejlige Danmark.

Det er nemt at forstå, hvorfor campingvogne hitter igen i år!