Annonce

Charmerende ferie i skønne omgivelser

Drømmer du dig væk fra arbejdet og på ferie?

Virksomhedsprofil 09. juli 2021

Drømmer du dig væk fra arbejdet og på ferie? Ferien behøver ikke være langt væk. Faktisk kan den med rette finde sted på Sjælland næste gang.

Det gamle, charmerende hotel har fungeret siden 1909, mens bygningerne i sig selv er næsten 150 år ældre end det. Sagt med andre ord træder du ind i en tidslomme, og i de charmerende omgivelser er der mange forskellige muligheder.

Hotellet er oplagt til et weekendophold eller hvis du blot skal på en enkelt overnatning. Her er ingen forventning om, at du bliver boende i en uge eller længere, og der ses aldrig skævt til dig, uanset hvor kort eller lang tid, du planlægger at blive. Der er også mødelokaler på hotellet, så hvis det næste store firmamøde skal finde sted i lidt anderledes omgivelser, er det klart en overvejelse værd. Det gør, at I kan få tankerne lidt væk fra de almindelige arbejdsgangs. Måske det lægger op til kreativitet og nye tanker, at man er i nye omgivelser, eller også skaber det bare rammen for at ryste kollegerne lidt bedre sammen. Uanset hvad er det en skøn mulighed at kunne tage medarbejderne med ud i hyggelige omgivelser. Læs meget mere om mulighederne her: Hotel Næstved .

Naturen lige i baghaven

På trods af hotellets centrale placering i Næstved, er der ikke langt til fantastiske naturoplevelser. Susåen løber mere eller mindre igennem hotellets baghave, og hvis du er klar på en gåtur, er der heller ikke langt til stranden. Når det danske vejr ellers viser sig fra sin pænere side er der med andre ord ikke meget, der står i vejen for, at I kan komme udenfor og få set dele af Sjælland, som I måske ikke har udforsket så meget tidligere. Er I mere til lidt handel og shopping er der heller ikke langt ind på gågaden, så I kan sagtens få set gennem en håndfuld butikker.

Hotellet er en del af kæden Small Danish Hotels. Det betyder først og fremmest, at du har mulighed for at samle point til kontoen, hvis du booker et ophold, så du i fremtiden kan få forskellige fordele, du kan bruge, enten på samme hotel eller på andre i kæden. Desuden kan du altid bruge gavekort til kæden her, så du måske kan være heldig at ønske dig et tilskud til dit ophold, næste gang du har noget at fejre.

Hotel Kirstine

, 0

Website:
https://hotelkirstine.dk
Annonceret indhold

Nyeste