Business

Danmark hænger unægtelig sammen med cykler og gode cykelstier. Det er et ry, som vi er stolte af at have i det store udland, og det er nærmest et fænomen, som folk kommer til landet for at opleve.

Virksomhed

Cykelexperten A/S Megastore

Adresse

Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Telefon

+45 72 30 18 17

E-mail

megastore@cykelexperten.dk

Webside

https://cykelexperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. oktober

Danmark er et af verdens førende cykellande

I Danmark cykler vi rundt til stort set alt, og det giver masser af god motion - ligesom det er godt for det miljø, som vi skal give videre til de kommende generationer. Det er nok ikke gået manges næser forbi, at ovenstående er definerende for det land, vi bor i, og med innovative løsninger og fremtidssikring er cykelindustrien i rivende udvikling hele tiden. Danmark lever og ånder for miljøvenlige løsninger - og her spiller cyklerne en helt central rolle!

Cyklerne bliver smartere - og cykelstierne bliver bedre!

Danmark er et af de få lande i verden, som kan bryste sig af at have hele gader, der kun må benyttes af cyklister. Cykelgaderne er efterhånden ikke kun et storbyfænomen, og det større fokus på cyklernes frie bevægelighed er med til at skabe nye, innovative løsninger, der hjælper pendlerne til en mere problemfri tilværelse. Helt i denne ånd er de nye elcykler, der kan nå endnu højere hastigheder med et stadigt lavere forbrug af energi, blevet skabt til den smarte, moderne pendler, der gerne vil gøre noget godt for miljøet. Cyklerne bliver smartere og smartere, og det gør det til en leg at cykle i al slags vejr.

I takt med, at cyklerne bliver bedre, bliver der også i disse år investeret massivt i bedre cykelstier landet over. Trafikken i særligt de større byer bliver gradvist værre og værre, og her er cyklen det svar, som alle byplanlæggere leder efter. Cyklerne skaber færre trafikale problemer, og netop derfor skyder der nye ”supercykelstier” op over det hele. Belægningen og vedligeholdelsen betyder meget, når man skal cykle hver dag, og disse parametre bliver forbedret landet over. Dette er blot én faktor, der er med til at fremtidssikre den danske status som et af verdens førende cykellande.

Billigere cykler skaber færre problemer

Udover, at cyklerne bliver smartere, og cykelstierne bliver bedre, så er mange kommuner begyndt at lave diverse ordninger, der skal få flere folk til at cykle på daglig basis. Mange steder kan man få tilskud til elcykler, og generelt set er cyklerne ikke længere så dyre, som de førhen har været. Billige cykler i Danmark får mange flere folk til at træde i pedalerne, og i mange tilfælde kan kommunernes fokus på billigere cykler give bonus på den lange bane.

For det første bliver cyklerne mere eftertragtede og tilgængelige, når de kan fås til en fornuftig pris. Dette gør det muligt for langt de fleste danskere at købe en fornuftig cykel, hvilket ultimativt er med til at gavne folkesundheden. Dette har langt de fleste kommuner fået øjnene op for, hvorfor der kommer flere og flere cykler på de danske veje.

Herudover er de mange cykler med til at frigøre byerne for den værste biltrafik. Flere og flere folk er begyndt at bruge cyklen i stedet for bilen i de større byer, fordi trafikken simpelthen er forfærdelig - dette gør byen til et rarere sted for alle. Af denne grund skal de billige cykler i Danmark bestemt med i den samlede ligning, når man ser på, hvordan man kan fastholde den danske position på cyklisternes verdenskort!

Fremtiden er mere grøn

Alle de mange tiltag kan man først for alvor mærke effekten af på den lange bane - og derfor kan det nogen gange være svært at overbevise alle om, at det er nødvendige investeringer. Faktum er dog bare, at verden bliver et grønnere og grønnere sted at leve, og i den sammenhæng bliver man æret og honoreret for at gå forrest og skabe et bedre klima for alle. Her spiller cyklerne måske en mindre rolle; men det er en statusmæssig vigtig rolle!