Business

Danmark er verdenskendt inden for design, især inden for møbeldesign og interiørbranchen. Vi er kendte for at være minimalistiske; det er vores klassiske skandinaviske særpræg, men også inden for modescenen markerer vi os. Har du for eksempel nogensinde hørt om Lollys Laundry?

Virksomhed

Det Gamle Mejeri

Adresse

Blokhusvej 15, 9490 Pandrup

Telefon

98 20 49 49

E-mail

info@det-gamle-mejeri.dk

Webside

https://det-gamle-mejeri.dk/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. april

Dansk design til modebevidste kvinder

Vi kender alle de “gode gamle” danske modebrands som ikoniske Margit Brandt, Vila og Ilse Jacobsen. Men også mange nyere brands såsom Coster Copenhagen og Lollys Laundry spirer ligeledes på den danske modescene. I denne artikel kigger vi nærmere på sidstnævntes svar på hvilke styles vi kommer til at se i 2020.

“Dansk design”

Lollys Laundry er et dansk modebrand, der i 2007 blev lanceret af den anerkendte designer Kamilla Byriel. I ånd med skandinavisk design er mærket karakteriseret ved dets kollektioner af stilrene designs. Trods sin forholdsvis unge alder, så har mærket fundet sin vej ind i mange danskeres garderober, og det er der også en årsag til. Her gøres nemlig brug af en særlig æstetik og sans for detalje, når Lolly Laundry, underspillet, designer luksusprodukter til modebevidste kvinder - uden at vælte budgettet.

Til den modebevidste kvinde

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med brandet, så kan du med fordel lade dig forføre af forårskollektionen, der er præget af feminine designs, lækre materialer, klassiske looks med et tvist samt farverige prints. Items fra kollektionen kan nemt styles op til fest og ned til en casual dag på jobbet.

Tøj af Lollys Laundry er designet til at komplimentere den kvinde man er. Hvad end man er til looks med lidt kant. Her gør produkter som skindleggins og dyreprint sig især gældende. Eller om man er mere til det romantiske udtryk med kulørt strik, kimono med feminine prints eller shorts og nederdele med blomstrede mønstre.

Garderoben 2020

Det er netop sådanne farvestrålende styles der gør sig gældende for forårs fashion 2020. Det bliver nemlig ikke afdæmpede stile i sort-gråskalaen der fylder forårsmoden. Tværtimod. Som Lollys Laundrys tøjkollektion fremmer, så er der gang i gule og mørkeblå toner. De bliver blandt andre foråret uundgåelige farver.

Tøj fra Lolly Laundry, og deres univers af farver og mønstre, er i den grad værd at gå på opdagelse i.