Business

De gode materialer er altid den afgørende faktor for, om et produkt er af høj kvalitet eller ej.

Virksomhed

HF Industri & Marine

Adresse

Gotlandsvej 6, 5700 Svendborg

Telefon

+(45) 6220 1312

E-mail

info@hfmarine.dk

Webside

https://www.hfmarine.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

De bedste materialer til båden

Der er ingen tvivl om, at kvalitet er i højsædet hos danskerne. Langt de fleste danskere er villige til at undersøge markedet i lang tid, før de investerer i et produkt, da de altid er på jagt efter det bedste produkt til den bedste pris, som kan sikre dem den kvalitet, de er ude efter.

Derfor er det også vigtigt, at man som virksomhedsejer formår at skaffe de bedste produkter på markedet, således man sikrer sig førsteretten på kunderne, og således man sørger for, at det er lige præcis ens egen virksomhed, kunderne husker som et sted, hvor kvalitet kan findes.

Kunderne vælger dig

Kunderne ved, at hvis de søger et produkt, der skal holde i flere år, så er de nødt til at vælge et produkt af høj kvalitet. Gode materialer er nemlig dem, som sikrer et godt produkt, der både fremstår flot, men som også er solidt og holdbart.

Er I en virksomhed, som handler med forskellige varer til marineindustrien, så kan I med fordel vælge et mærke som Epifanes Yacht Coatings. Det skyldes, at Epifanes fremstiller særdeles gode marineprodukter til kundernes både og skibe, som både fremstår flot og holder i mange år.

Vælg den rigtige leverandør

Som virksomhed er det vigtigt, at man formår at vælge den rigtige leverandør, hvor god service hele vejen rundt er i højsædet. Det er nemlig essentielt, at leverandøren af produkterne er den bedste på markedet, så virksomheden også bliver den bedste løsning på markedet, hvor der oftest er konkurrenter lige i hælene på en.

HF Industri & Marine er leverandør af Epifanes, hvilket skyldes, at de vælger de bedste løsninger på markedet inden for marineprodukter. Her kan du som virksomhed få en leverandør, der både ligger inde med marinelak og maling, der kan bruges på flere forskellige typer underlag. Det betyder, at uanset om skibene eller bådene kræver behandling på materialer såsom glasfiber, træ, aluminium, ferrocement eller stål, så er det muligt at finde et Epifanes produkt, der sikrer den bedste behandling i form af eksempelvis en omgang maling.

HF Industri & Marine har valgt at udbyde Epifanes, da de ved, at produktet er den bedste løsning. Det skyldes, at Epifanes både sikrer en enestående glans, gode påføringsegenskaber og en rigtig god holdbarhed, der sikrer en enestående løsning, som holder i lang tid.