Business

Har du hørt om Leatherman multitools før? Eller Mil-Tec overlevelsesudstyr?

Annonce Virksomhedsprofil - 30. oktober

De her udendørs-brands SKAL du kende: Leatherman og Mil-Tec

Hvis du anser dig selv som en vaskeægte udendørsentusiast, er det vigtigt, du har det rette udstyr. Og selvom du allerede nu har et godt kit, er det stadig en god idé at holde dig opdateret hele tiden, så du kan få fingrene i det rette udstyr.

I artiklen her introducerer vi nogle af de største og vigtigste brands inden for udendørsgrej, så du ved, hvilket udstyr bør være din næste investering.

Leatherman fremstiller de bedste multitools

Leatherman har rødder helt tilbage i 1976, hvor grundlæggeren Tim fik en ide. Han ville gerne have et multitool, som han kunne bruge på sin rundtur i Europa. Derfor udgav Leatherman sit første multitool i 1983, og siden da er udvalget kun blevet større.

I dag fremstilles alle Leatherman multitools i Portland i staten Oregon i USA. Deres forskellige værktøjer kan bruges til alt fra cykling og sejlsport til fiskeri, spejder og meget, meget mere.

Mil-Tec fremstiller genialt overlevelsesudstyr, så du kan gå i ét med naturen

Mil-Tec er din bedste ven, hvis du har brug for overlevelsesudstyr som soveposer, rygsække og telte. De kommer alle i rigtige militærfarver, så du kan gå i ét med naturen på din overlevelsestur.

Ud over telte og rygsække finder du blandt andet også trefødder, spisegrej og soveposer fra Mil-Tec.

Du får brug for vandresko – her er mærket, du skal gå efter

Skal du på vandretur? Så er det sko fra Merrell, du får brug for. Her får du bundsolide støvler, sandaler og sko, som kan holde til lidt af hvert – og som beskytter dine fødder ordentligt.

Siden 1980’erne har Merrell fremstillet specialdesignede vandrestøvler. Og i dag er de en af de største, førende producenter af outdoorsko.

Trek’n Eat fremstiller frysetørret mad, så du aldrig har lang tid til et måltid

Med Trek’n Eat får du frysetørret mad lavet til dig, der nyder din tid udendørs – og som ikke har tid (eller lyst) til at slæbe mad med, der fylder og tager lang tid at tilberede. Her får du nemlig letvægtspakker, der er nemme at tilberede.

Trek’n Eat laver alle måltider fra morgen til aften til dessert – og de indeholder nok kalorier til, at du kan dække den mængde af energi, du skal bruge, når du brænder mange kalorier.