Business

Der er et yndigt land, og det hedder gamle Danmark. Sådan skrev Adam Oehlenschläger tilbage i 1819. Sætningen holder stadigvæk, og beskriver godt vores traditionsrige og stolte nation. Faktisk er det ikke kun os selv, der er ret begejstrede for vores land, men også det store udland er begejstrede.

Virksomhed

Netavisen Gribskov

E-mail

redaktion@netavisengribskov.dk

Webside

https://www.netavisengribskov.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. maj

De smukke turistattraktioner

I 2019 blev Aalborg fremhævet i den verdensberømte avis New York Times, som én anbefalet rejsedestination. Denne anerkendelse har været med til at synliggøre Aalborg, og hele Danmark på et verdenskort fyldt med inspirerende, farverige og lækre rejsedestinationer. Det er stadigvæk for tidligt at drage nogle konklusioner på anbefalingen, men mon ikke det kan give et positivt afkast målt på turisme.

Stigende turisme i Danmark

Turismen i Danmark har i de seneste år haft en flot fremgang. Senest i 2018 var det især de danske sommerhusejere, der kunne nyde godt af den store interesse fra både tyske, hollandske, svenske turister og mange flere. Det er den lange danske kystlinje, der er især lokker mange turister, hvor der er åbne vidder og plads til den friske havluft.

Turismen i højsædet i hele DK

Man prøver hele tiden at fremme turismen, dette gør sig ikke kun gældende i Aalborg, men også mange andre steder i Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. En af de steder, hvor man forsøger at booste turismen, er i det nordsjællandske. Opbakningen i de kommunerne er stor, da man er bekendt af vigtigheden heraf. Blandt andet har avisen Netavisen Gribskov en central rolle i forhold til at opdatere lokalbefolkningen med, hvad der sker i kommunen og omegn. Tilgangen hertil er inspirerende, og noget mange kommuner i det danske land kan blive inspireret af. Foretagender som disse er med til at styrke sammenholdet i kommunen, samt gøre området mere attraktivt for nye borgere, men i høj grad også turismen. Det er en effektiv reklamesøjle, der kan være med til at fylde gader og stræder i lokalsamfundet – til gavn for alle.

Kysten lokker

Som vi tidligere var inde på i indlægget her, er den danske kystlinje lang. Danmarks samlede kystlinje måler over 7.300 km lang, hvilket er meget usædvanligt for et lille land som Danmark. En ret interessant information er, at ligegyldig hvor i landet man befinder sig, er der maksimalt 50 km til kysten. Netop derfor er det også svært at komme udenom kysten, når man er turist i Danmark. I løbet af sommeren afholdes mange lokkende events i hele DK – det er lige fra livekoncerter, til MC-træf og cirkusunderholdning. Det spænder bredt, og der er med garanti noget for enhver smag.

Man kan blive opdateret omkring turismen i Danmark på Visit Denmark.