Business

Det første som dine kunder eller gæster ser, når de besøger dig, er din facade.

Virksomhed

Elling Tagmaling

Adresse

Birkedalsvej 21, 9900 Frederikshavn

Telefon

40 51 48 35

E-mail

elling-tagmaling@pc.dk

Webside

http://ellingtagmaling.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. marts

Derfor skal du give dit hus en facadevask

Derfor er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med en flot facade, da det sender et godt signal udadtil. Er din facade derfor blevet slidt, kan du i denne artikel blive klogere på, hvorfor det kan være fordelagtigt at investerer i en facadevask.

Et flot og skinnende resultat

Det omskiftelige danske vejr sætter sine spor på facaden, hvilket med tiden kan gøre skade. Grundet mange måneder med regn og nedbør, kan facaden blive fugtig, hvilket kan resultere i alger og mos. Reagere man i tiden, kan du med en facaderens nemt og effektiv få fjernet mos, alger og andet snavs. For at opnå et holdbart resultat, som sikre at alger og mos ikke vender tilbage, bør du efterfølgende få foretaget en imprægnering af facaden.

Derudover kan en facaderens i mange tilfælde være økonomisk fordelagtigt, da det er med til at energioptimere boligen. Således kan du som boligejer reducere dine udgifter til varme, samtidigt med at du får et flot og skinnende resultat.

Dit hus bliver mere attraktiv

En anden væsentlig fordel ved facadevask er, at dit hus får en langt pænere og mere ren overflade. Pæne og rene fliser kan gøre underværker for din facade, hvilket vil bidrage positivt til dit hus udseende. En facaderens er dermed både et æstetisk valg, men samtidig også økonomisk fordelagtig, da huset vil stå langt stærkere på boligmarkedet, hvis du eksempelvis ønsker at sælge.

Få professionel hjælp til facadevask

Det kan hurtigt blive både en dyr og yderst besværlig opgave, hvis du selv giver dig kast med en facaderens alene. Som ufaglært kan der også opstå problematikker, som i sidste ende vil koste langt flere penge end først forventet. Ønsker du et flot og ensartet resultat bør du derfor søge hjælp hos en professionel fagmand. Befinder du dig i Nordjylland, kan du med fordel kontakte Elling Tagmaling. Med en stor portion erfaring og et godt håndværk kan Elling Tagmaling med en facadevask hurtigt gøre dit hus pænt igen. Ønsker du at vide mere, kan du kontakte Elling Tagmaling får et uforpligtende tilbud på hjælp til facaderens.