Business

Mange unge mennesker drømmer om et år på efterskole, men hvilken efterskole skal man vælge med det utal af muligheder, der findes?

Virksomhed

Stidsholt

Adresse

Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Telefon

98 46 80 33

E-mail

info@stidsholt.dk

Webside

https://stidsholt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. august

Derfor skal du vælge en idrætsefterskole

Hvis du har en sportsgren, du interesserer dig ekstra meget for, og som du måske gerne vil dyrke lidt mere, så er en idrætsefterskole helt sikkert det rigtige valg for dig.

En idrætsefterskole, der har det hele

Hvis du vælger et år på en idrætsefterskole, får du alt det, du allerede kender fra en almindelig efterskole. Du får det fede fællesskab og venner for livet, du får udviklet dit faglige niveau, og du lærer at stå på egne ben. Men på en idrætsefterskole får du altså også mulighed for at dyrke lige præcis den sport, du synes, der er rigtig fed.

Selvom der på en idrætsefterskole er fokus på en aktiv hverdag, hvor du kan dyrke en masse motion, bliver der altså ikke gået på kompromis med hverken det faglige niveau eller det sociale. Det stærke fællesskab og de unikke venskaber kommer uden tvivl på en idrætsefterskole. Måske endda i højere grad, fordi du og dine kammerater lærer hinanden at kende ekstra godt gennem jeres fælles fritidsinteresse. Du kan eksempelvis starte på Nordjyllands idrætsefterskole Stidsholt.

Det kan du vælge på en idrætsefterskole

Her er der nemlig masser af muligheder, hvis der er en bestemt type idræt, du interesserer dig særligt for, og som du måske har høje ambitioner med. Du får altså mulighed for at tage din fritidsinteresse til det ekstra niveau, når du går på en idrætsefterskole.

Brænder du for fodbold? Eller kan du ikke lade en håndbold være, så snart den ligger foran dig? Det kan også være, du er en af dem, der er en haj til E-sport? Der er oceaner af muligheder, så snart du tager på idrætsefterskole, så tøv ikke med at tage fat i Stidsholt idrætsefterskole, hvis du eksempelvis gerne vil hør mere om badminton efterskole i Nordjylland.

Det bliver et år, du aldrig glemmer

Der er ingen tvivl om, at et år på en idrætsefterskole vil blive et år, du aldrig glemmer. Du vil lære enormt meget om dig selv og andre, alt i mens du kan dyrke din yndlingssport dagligt og blive endnu dygtigere.

På en idrætsefterskole har du tilmed mulighed for at få nogle ekstra gode venskaber, fordi du dagligt bruger tid med nogle, som har præcis den samme interesse som dig. Det lyder da ret fedt, ikke?