Annonce

Derfor skal du vælge et pillefyr

Pillefyret er i de seneste år steget i popularitet, da flere og flere danskere har fået øjnene op for de mange fordele, der følger med et pillefyr.

Virksomhedsprofil 30. april 2020

I denne artikel kan du høre mere om, hvorfor du bør skifte din opvarmningsmetode ud med pillefyret.

Opvarmning af boligen efter dine behov

Med et moderne pillefyr kan du opvarme din bolig, lige når du ønsker det. Via et display kan du styre, hvornår og hvor meget der skal varmes op. Du skal derfor ikke betale for unødvendig opvarmning, da du via termostaten kan indstille opvarmningsgraden. Derudover har mange nye pillefyr også indbygget en termostat, som opvarmer efter udetemperaturen. På den måde indstiller dit fyr sig automatisk efter temperaturen udenfor.

Minimal service

En anden fordel, som det moderne pillefyr kommer med, er den minimale service, som fyret kræver. Med den rette kvalitet af træpiller slipper du for at gøre pilleovnen ren selv. Det årlige serviceeftersyn af pillefyret er nok til at holde kedlen ren. Du slipper derfor for det beskidte arbejde, hvilket mange anser som en kæmpe fordel. Derudover er fyret langt fra krævende, når det kommer til vedligeholdelse. Efter installationen skal der sjældent bruges mere tid på fyret udover den årlige service.

Opnå store besparelser på din varmeregning

Det fremgår de fleste steder, at du med et pillefyr kan opnå en besparelse på ca. 50 % på din varmeregning. Det afhænger selvfølgelig af dit nuværende varmeforbrug og opvarmningskilde. Derudover afhænger det også af oliepriserne, hvis du anvender et oliefyr.

Ofte vil pillefyret have tjent sig ind efter et par år, hvilket også afhænger af leverandøren og installationsprisen.

På udkig efter et moderne pillefyr?

Er du på udkig efter et nyt pillefyr, finder du hos Ecoteck pillefyr i højeste kvalitet. Derudover er pillefyret fra Ecoteck yderst moderne, hvor du opnår store økonomiske fordele samt et minimalt behov for vedligeholdelse.

,

Annonceret indhold

Nyeste