Business

Astralis beviser deres værd ved at vinde holdets sjette turneringssejr i år.

Virksomhed

Labtech Data

Adresse

Anker Engelundsvej 10, 9200 Aalborg SV

Telefon

70229440

Webside

https://www.labtech.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. oktober

Det danske storhold Astralis leverer varen igen og igen

Succesen vil ingen ende tage for e-sportsholdet Astralis, som igen har sikret sig en ny triumf. De har netop vundet Blast Pro-series i Counter-Strike i Istanbul, hvor de også var blandt favoritterne til at tage sejren. Astralis beviste deres værd som nummer ét på verdensranglisten ved at gå gennem turneringen i Tyrkiet ubesejret. 

Finalen var lidt af en hæsblæsende affære, hvor de mødte det brasilianske hold MIBR. Her kæmpede begge hold en hård kamp for sejren, men det lykkedes det danske hold at hive sejren hjem i den sidste og afgørende runde. Astralis har dermed sikret sig både sejren og en pengesum på intet mindre end 805.000 danske kroner, som med garanti varmer lidt i lommen på storholdet.

Anden store succes på kort tid

Man må sige, at Astralis ridder på en bølge af succes, som ikke ser ud til at stoppe lige foreløbigt. Det er nemlig ikke længe siden, at Astralis også blev verdensmestre i computerspillet Counter-Strike, hvor de sikrede sig en pengesum på hele 3,2 millioner kroner i en stor major-turnering i London. 

Finalen var en storslået en af slagsen med hele 10.000 tilskuere i den populære, engelske Wembley Arena og millioner af seere verden over, som alle overværede det danske hold tage sejren. Det er anden gang, at holdet formår at kunne kalde sig verdensmestre og verdens bedste hold i Counter-Strike. En helt igennem fænomenal præstation af Astralis, som altså har kæmpet sig til to store sejre på blot 6 dage.

En spiloplevelse som ingen andre

Astralis bruger flere timer foran computeren, når de spiller Counter-Strike. Tiden går med at træne intensivt til turneringer, så de også er forberedte på intensive kampe, som de netop oplever under de store turneringer. I og med at holder bruger størstedelen af deres tid foran en skærm, er det også nødvendigt med godt gaming-udstyr. Her er især gamer stole vigtige, da de er med til at sikre, at man bevarer et godt helbred, når man sidder så mange timer og spiller i samme position. På den måde er den helt optimale spiloplevelse sikret.

Det er vigtigt at passe på sin krop

Det kan være rigtig hårdt for kroppen at sidde i samme position flere timer i streg uden den rigtige støtte, og det er her, at gamer stolen kommer ind i billedet. Det er nemlig sådan, at din lænd, ryg og nakke er yderst udsat, når der spilles i mange timer. Gamer stolen er opbygget på sådan en måde, at den varetager de udsatte områder og samtidig sørger for, at du sidder behageligt i flere timer af gangen. Gamer stolen er fleksibel, så den kan tilpasses specifikt til dig. Det er nemlig vigtigt, at stolen kan forme sig efter den enkelte person, da alle mennesker er forskellige, og dermed også sidder på forskellige måder. Derudover er stolen opbygget med puder og speciel støtte til de udsatte områder på ens krop, så ens blodomløb også er sikret, når du skal sidde ned i mange timer i streg.

Så kan du trygt sætte dig og spille Counter-Strike som Astralis eller andre spil i flere timer, hvor du, udover at få en langt bedre spiloplevelse, også holder dit helbred intakt.