Business

Intet kan rigtigt forberede en på at miste en nær - uanset om det er pludseligt eller forventeligt. Chokket når end ikke at aftage, inden der skal træffes store beslutninger om det endelige farvel.

Virksomhed

Aalborg Bedemand

Adresse

Erantisvej 12, 9400 Nørresundby

Telefon

98 19 13 14

Webside

https://www.aalborgbedemand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. december

Det endelige farvel

Det kan ikke forventes, at man som pårørende kan forberede sig på en sådan situation. Det er derfor fordelagtigt at få hjælp, fra en der har været processen igennem mange gange. Nemlig en kompetent og sympatisk bedemand, der kan gøre processen mere overskuelig.

Lad en anden om det formelle

Det kan være svært, at skulle balancere det praktiske ved en begravelse eller bisættelse samtidig med at at være i en sindstilstand af sorg. Der skal være tid til at sørge, frem for at bekymre sig om hvem ringer man lige til og anmelder dødsfaldet, hvor blomsterne skal komme fra, hvordan man søger begravelseshjælp og lignende problemstillinger. Bedemænd sørger for at kontakte kirke, krematorium, blomsterhandler, præst. myndigheder, stenhugger, avisen og hvem ellers der enten skal informeres om eller indgå i det sidste farvel. På denne måde kan I som pårørende være fri for at kontakte og arrangere med de mange eksterne leverandører og instanser. Bedemanden har styr på alle disse kontakter og papirer der i den forbindelse skal udfyldes. I skal derfor ikke bekymre jer om de mange praktiske opgaver og formaliteter.

Fejr den afdødes liv

At livet ophører er det en trist situation, men bedemænd kan være behjælpelige til at gøre det store farvel til en smuk ceremoni og celebration af den afdødes liv. En bedemand i Aalborg tilbyder pårørende at vælge typen af rustvogn til at transportere den afdøde, såvel som de pårørendes valg af kiste, urne, blomster og kistepynt. En anden måde at gøre ceremonien speciel, er at få spredt asken over åbent hav, såfremt det er hvad den afdøde ønskede. Her sørger bedemanden ligeledes for at søge om tilladelse herom. Ligeledes imødegås den afdødes “Min Sidste Vilje”, bestående af den afdødes ønsker, forudsat denne er klarlagt.

Aalborg Bedemand har hjulpet mange nordjydere med at gøre det endelige farvel til en mindeværdig afsked, og kan ligeledes hjælpe jer med at løfte byrden og muliggøre et ordentligt farvel.