Business

Et firma, der kan tilbyde forskellige håndværksmæssige ydelser, er ret smart. Det gør det nemmere for kunden at finde det rette firma til en opgave, der kræver flere slags håndværkere. Det er også nemmere for det pågældende firma at levere den eller de ydelser, som kunden efterspørger.

Virksomhed

Tømrerfirmaet Vestergaard

Adresse

Vorupørvej 152, 7700 Thisted

Telefon

97 93 75 85

E-mail

post@toemrerv.dk

Webside

https://toemrerv.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. juni

Det er smart at hyre et allround håndværkerfirma

Når en kunde for eksempel skal have renoveret et tag, bygget et badeværelse eller have udskiftet et køkken, så vil det typisk betyde, at der skal laves aftaler med en håndfuld forskellige håndværkere. Når de kan findes i det samme firma, og firmaet sørger for koordineringen, så er det nemmere – og desuden kan det gå hurtigere. Det er til stor gavn for alle parter.

Find nemt og hurtigt de nødvendige håndværkere til en opgave

”Hos os er det sådan, at vi har flere slags uddannede håndværkere i vores firma,” forklarer Ronnie Vestergaard, som er medejer af det nordjyske Tømrerfirmaet Vestergaard A/S. ”Vi sætter netop en stor ære i at kunne sende den rette håndværker ud til den byggeopgave, som kunden står med,” fortsætter han, ”der er oftest et vist overlap i forhold til, hvilken håndværker en bestemt opgave kræver. Desuden kan en kunde være i tvivl om, hvorvidt det for eksempel er en tømrer, en murer eller en snedker, de skal have fat i. Vi gør det nemmere ved at have uddannede folk inden for alle disse fag,” tilføjer han med tydelig stolthed.

Han viser en af de seneste byggeopgaver, som firmaet har været hyret til. ”Her havde kunden primært brug for en murer i Thisted og i Mors, men det krævede også både en maler og en tømrer at kunne færdiggøre projekterne. I stedet for, at kunden først skulle kontakte et murerfirma og senere en tømrer og til sidst en maler, så var det bare at overlade hele pakken til os,” siger Ronnie Vestergaard med et smil.

Brug gerne en lokal håndværker

Der er flere fordele ved at hyre en håndværker, der holder til i lokalområdet. Tømrerfirmaet Vestergaard A/S dækker området omkring Thisted, Thy og Mors. Det betyder, at de kender området og det særlige vejrlig, der er i området.

Det betyder også, at afstanden er begrænset. Derfor bliver køreafstanden fra firmaet og til kunden kortere, og håndværkeren kan hurtigere være på pletten til en opgave. ”Det er særligt en fordel i de tilfælde, hvor en kunde står i en helt akut situation,” slutter Ronnie Vestergaard.

Et lokalt håndværkerfirma, der har flere slags håndværkere i staben, det er klart at foretrække.