Business

Det er sæson for renovering, ombygninger og generelle byggeprojekter, og derfor er der også en stor sandsynlighed for, at du skal i gang med et.

Virksomhed

Alulock

Adresse

Jættevej 20, 4100 Ringsted

Telefon

70 22 16 00

E-mail

Alulock@Alulock.com

Webside

https://www.alulock.com/da/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. september

Det her skal du vide, hvis du står over for et større byggeprojekt

Der er mange ting, der er værd at vide inden et byggeprojekt, og du får uundværlige råd i denne artikel.

Hvilket projekt skal du i gang med?

Når sommeren er overstået, og efteråret er kommet, er det virkelig populært at søsætte diverse byggeprojekter. Det kan være alt fra at lave en tilbygning til ens hjem til at renovere badeværelse, køkken eller stue.

Det kan også være, du skal have udskiftet dit tag, forbedret ydermurene på din bolig, eller dine vinduer skal udskiftes. Mulighederne er mange, og derfor varierer det logisk nok også, hvad du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med dit byggeprojekt.

Vejret kan man aldrig helt regne med, så hvis det er taget, der skal udskiftes, er det bare om at krydse fingre for, at det ikke kommer til at regne hele tiden, så der ikke skal laves for mange pauser fra byggeriet. Efteråret er dog en virkelig god årstid at renovere i, da vejret oftest er forholdsvist skånsomt uden hedebølger og frostgrader, og det er fordelagtigt, når man står i en byggeproces.

Husk sikkerheden

Lige meget hvilket projekt du står over for, er det virkelig vigtigt at sørge for, at alt sikkerheden omkring projektet er i top. Det værste er arbejdsskader og ulykker på byggepladsen, da det bare er virkelig ærgerligt og kan sænke byggeprocessen meget.

Når det kommer til sikkerhed, er det vigtigt, at man tager udstyr på, som gør det mere sikkert for en at renovere og bygge. Det kan være sikkerhedssko, som gør, at hvis du taber noget ned på foden, brækker du ikke noget.

Det kan også være briller, så du ikke får byggestøv og grus ind i øjnene, der kan skade dit syn. Det kan også være høreværn, så du ikke bliver døv og får høreskader. Men vigtigst af alt er det afgørende, når du skal bygge i højden, at du har noget sikkert at stå på, så du ikke vælter ned. Det er nemlig ved at falde ned fra højder, at du kan komme værst til skader og i værste tilfælde komme i livsfare.

Kom op i højden

Meget arbejde på en bolig kræver, at du kommer op i højden. Det kan være i forbindelse med taget, listerne, vinduer, tagrender og ydermuren, at du har brug for hjælpemidler til at kunne udføre et ordentligt arbejde.

Lifte og stiger er meget ustabile, og derfor er en arbejdsplatform det valg, der sikrer dig den bedste sikkerhed. Der findes forskellige slags arbejdsplatforme til forskellige slags opgaver og byggerier. Der findes både mobile, overgangs- og flytbare platforme.

På platformen er der et større podie, du kan stå på, så du ikke er ligeså udsat for balanceproblemer og at skulle vælte. Hvis du er blevet nysgerrig, så kig på arbejdsplatforme fra Alulock og kom godt i gang med dit byggeprojekt.