Business

Der er ingen tvivl om, at det er hårdt at miste en, man har nær.

Virksomhed

Hejslet Begravelsesforretning

Adresse

Grønnegade 12, 9300 Sæby

Telefon

96 14 99 14

E-mail

begravelse@hejslet.com

Webside

http://www.hejslet-begravelsesforretning.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. november

Det sidste farvel kan være svært

Det er desværre sådan med livet, at det er uundgåeligt, at vi også på et tidspunkt skal miste nogle af dem, som står os allernærmest. Nogle gange er tiden inde, og andre gange er livet på alle tænkelige måder særdeles uretfærdigt, og vi mister vores nærmeste, før tiden er inde. Uanset hvornår man skal sige farvel, så er det en særdeles svær tid for de pårørende.

Snak om tingene

Vi mennesker har en tendens til lukke os inde, når vi går gennem en svær tid. Det kan være, det føles for hårdt at snakke om det, der går en på, eller måske finder man det unødvendigt at skulle rippe mere op i tingene end højst nødvendigt, fordi sorgen i forvejen er svær at gå gennem. Det er dog vigtigt, at man formår at snakke om tingene med ens nærmeste, og i den forbindelse er det også vigtigt at huske på, at det er okay, at man føler alverdens ting, når man er midt i en sorg.

Man skal lade sorgen fylde det, den nu engang gør, for det er kroppens måde at fortælle sindet på, at det er det, som den har brug for. Snakker man også om tingene med ens nærmeste, så er man med til at åbne op for følelserne og lade dem få frit spil - et element, som både er til gavn for den pårørende, men i særdeleshed også for dem, som står den pårørende nærmest.

Ved at åbne mere op, vil man opleve, at man både mentalt og fysisk affinder sig mere og mere med situationen, så man kan komme gennem sorgen og videre med ens liv. Det er nemlig vigtigt at huske på, hverdagen fortsætter, selvom man har mistet, og det er også en fordel at komme ret hurtigt i gang med hverdagen igen, så man får en forståelse for, at hverdagen godt kan fungere uden den mistede, hvor hårdt det end lyder.

Planlægningen af begravelsen kan være uoverskuelig

Når man står midt i sorgen, så kan det være svært at overskue at planlægge en begravelse. Der er nemlig mange ting, man skal tage stilling til, for den begravelse eller bisættelse skal jo helst også gerne være så perfekt som overhovedet muligt, men det kan være svært at påtage sig det ansvar på samme tid.

Der er dog rig mulighed for at få hjælp til planlægningen af begravelsen hos den bedemand, som man benytter sig af, hvilket eksempelvis kan være Hejslet Begravelsesforretning. Bedemanden forstår nemlig den sorg, som man går igennem, og de er klar til at hjælpe med alt lige fra blomster til kiste, så man er sikret, at dagen forløber sig akkurat lige, som den skal.

Det er derfor vigtigt at påpege, at selvom man går en svær tid i møde, så er der hjælp at hente, og det gælder både planlægning af begravelsen, men også hos ens nærmeste.