Business

I Danmark er vi så heldige, at vi får lov til både at mærke vinterens bidende kulde og solens hede stråler - og alt det midt i mellem.

Virksomhed

Blue City

Telefon

78756535

E-mail

kundeservice@bluecity.dk

Webside

https://www.bluecity.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. april

Dette kan du lave på en regnvejrsdag

For vi er nemlig også beriget med regnvejr, og det gælder stort set alle årstiderne. Nogle dage kommer der blot en enkelt byge, men der er også andre dage, hvor vejrguderne er i ekstra trist humør, og lader regnen falde som små nåle dagen lang - andre dage er vejrguderne decideret vrede, og på sådan en dag vælger stort set alle at være inden døre. Når sådan en dag rammer, og regnen bare ikke vil tage sin ende, kan du jo hive denne artikel frem. Den vil nemlig give dig gode råd til, hvad du kan lave på en regnvejrsdag.

Spil computer

Nogle dage kalder på aktivitet ude i solen dagen lang - andre dage kalder på computerspil, slik, sodavand og firkantede øjne. Om du er ung eller ældre, kan et godt gammeldags computerspil være ret sjovt, og specielt på en dag, hvor der ikke er så meget andet at lave. Der findes mange sjove gratis spil på internettet, hvor man sagtens kan få flere timer til at gå. Ejer du ikke en computer, kan du sagtens finde en brugt en. Selvom det er en brugt computer , kan den i hvert fald sagtens bruges til at spille de gratis spil, som du skal bruge din næste regnvejrsdag på.

Giv dig i kast med surdej

Hvis du er flittig bruger af det sociale medie Instagram, ved du allerede, at surdejen er en tricky fætter. Det smager hamrende godt, men det er ikke “bare” en dej man hurtigt slår sammen. En surdej skal holdes i live - den skal sågar fodres - og får mange mennesker går surdejsprojektet galt, fordi det netop er så svært at “holde i live”. Men hvis du har en hel regnvejrsdag til at læse op og gøre dig klog på surdejens univers, så bliver du måske den næste surdejsdronning- eller konge.

Ryd op og gør rent

En lidt mindre sjov ting (medmindre du besidder samme egenskaber som Monica Geller fra Friends) som du kan lave, er at rydde op og gøre rent i hele hytten. Selvom du måske i øjeblikket synes det er træls, så findes der ikke noget bedre end at gå i seng i et helt rent og ryddeligt hjem. Alternativet er, at du skal gøre rent på en dag hvor solen skinner højt på himlen - så hellere gøre det en dag, hvor skyerne har åbnet op for regnvejrssluserne.