Business

En vognmand kan udføre et væld af forskellige opgaver indenfor transport, derfor er det ikke utænkeligt, at du får brug for deres hjælp - enten som privatperson eller erhvervsdrivende.

Virksomhed

Kurt & Carlo Kristensen A/S

Adresse

Klejtrupvej 9B, 9500 Hobro

Telefon

98 54 40 59

E-mail

ck@cktransport.dk

Webside

https://www.cktransport.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. maj

Din guide til at vælge den rigtige vognmand

Er du på udkig efter den rette vognmand til at udføre din næste vognmandsopgave, kan du med fordel læse videre på denne artikel. Heri får du en guide til, hvordan du vælger den rigtige vognmand.

- Læs anmeldelser

Det er vigtigt, at du kan stole på det vognmandsfirma, du vælger til at fragte materialer for dig. Af denne grund bør du lave et vigtigt forarbejde, inden du kontakter det første og bedste firma, når du søger efter dem. Først og fremmest kan du begynde at læse anmeldelser på dit udsete firma, eftersom du på den måde vil få et indblik i, hvordan det er at være kunde hos dem.

Vil du sikre dig yderligere, bør du forhøre dig i din omgangskreds, om de har tidligere erfaringer med et specifikt vognmandsfirma. Det er en oplagt mulighed for at få en endnu mere troværdig anmeldelse.

- Troværdighed

Et vigtigt fokuspunkt, der gør sig gældende i vognmandsbranchen, er troværdighed. Det omhandler blandt andet, at du som kunde er sikker på, at du får fragtet materialer til tiden og under lovlige samt sikre forhold.

Når du undersøger forskellige firmaer, bør du have deres troværdighed for øje, så du får ro i maven, når transporten skal foregå. Dette kan du både fornemme på den måde, som det pågældende firma beskriver egen virksomhed.

- Fokusér på erfaring og chauffører

Foruden troværdigheden kan erfaring være en god indikator for, om du har fat i et godt og professionelt vognmandsfirma. Har firmaet mange års erfaringen i branchen, vil de med stor sandsynlighed have etableret en norm om god service.

Undersøg desuden hvordan firmaet beskriver deres chauffører, eftersom det er dem, der skal fragte dine varer og materialer. Har de en høj standard for, hvem de sætter bag rattet, kan du lettere stole på, at transporten forløber sig som aftalt.

Når du skal kontakte en vognmand, er der helt specifikke fokuspunkter, som vil indikere høj faglighed og troværdighed. Leder du efter en vognmand i Viborg, Hobro eller Randers , er et vognmandsfirma som Kurt og Carlo Kristensen A/S er oplagt bud for dig. Her er de blandt andet medlem af Dansk Transport og Logistik, hvilket betyder, at de vægter reglerne indenfor branchen højt.