Business

Facadepuds kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket af dit hjem. Det kan dække slidte mursten og grimme fuger, samt give facaden på dit hjem en ensartet overflade.

Virksomhed

UC Facaderenovering

Webside

https://ucfacade.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. november

Din guide til facadepuds - giv dit hjem nyt liv

Denne artikel giver dig et indblik i processen med facadepudsning, og forklarer, hvordan du kan give dit hjem nyt liv.

Inden din facade skal pudses

Det er vigtigt at du ikke bare giver dig i kast med at pudse din facade, uden først at have klargjort den. Muren skal gerne være ren og klar til at kunne modtage pudsen, så der ikke opstår fejl i processen.

I klargørelsen, inden du pudser din facade, bør du gennemgå følgende steps:

- Tjek muren for kroge og søm, og fjern disse hvis der er nogle

- Sørg for at få repareret revner og ødelagte fuger

- Skift løse og ødelagte mursten ud

- Fjern gammelt puds, hvis der er noget

- Rengør muren for snavs, mos og alger

Uanset, om du skal have lagt et tyndt lag, tykt og dækkende lag eller et lag med farve i, gør ovenstående steps blive fulgt.

Kan jeg pudse min facade selv, og dermed spare penge?

Det er ikke umuligt at pudse sin facade selv, og der kan være lidt penge at spare, men det er vigtigt at huske, at facadepuds er svært at arbejde med. Hvis pudsningen bliver udført forkert, kan det resultere i alvorlige skader, en ujævn facade eller revner, og det er en dyr fornøjelse at rette op på efterfølgende.

Så det kan godt lade sig gøre, men det er begrænset hvor mange penge der er at spare, hvis det skulle gå galt. Sørg for at konsultere med en professionel, og få et uforpligtende tilbud inden du selv går i gang.

En løsning der holder

Hvis din facade bliver korrekt pudset, og du sørger for at vedligeholde jævnligt, holder det i princippet i flere hundrede år. Det er en kæmpe fordel for dit hjems værdi, når du vælger denne løsning, og du kan finde facadepuds i Aalborg og Nørresundby .