Business

Solen titter endelig frem, og det betyder at du igen kan finde dine solbriller frem. Men hvor har du lagt dem?

Virksomhed

Responseability ApS

Adresse

Virkeholm 3B, 2730 Herlev

E-mail

helle@responseability-owp.com

Webside

https://www.responseability-owp.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. september

Din guide til sommerens solbriller

En ting er at finde dem frem noget andet er om du stadig kan lide dem. Solbrillemoden skifter hele tiden, og stikker i mange retninger. Vi har forsøgt at samle en guide over tidens tendenser, når det kommer til solbriller, så du kan finde den perfekte brille til sommerens forhåbentligt mange solrige dage.

Hvor det tidligere var de meget runde, eller firkantede solbriller, der var på mode, samt briller med klart eller lyst glas var meget populære, så er det 90’ernes runde og farverige solbriller vundet popularitet gennem de seneste par år.

Det er dog langt fra alle, der synes om at gå med et par Cobain lignende solbriller, og det er der heldigvis råd for blandt sommeren mange hippe solbriller.

Find den perfekte solbrille til dit ansigt

Men vil du gerne undgå at investere i et par moderigtige solbriller, som efterfølgende bare ryger i skuffen, så bør du måske også kigge på din hovedform, når du vælger nye briller. For en ting er at finde en smart solbrille, en anden ting er om de passer til dig og dit ansigt.

En god tommelfingerregel er, at mens runde briller går til de fleste ansigtsformer, så er de firkantede briller bedst til større og mere runde ansigter, mens de dråbeformede solbriller passer bedre til et mere smalt ansigt.

Køb bæredygtigt, når du vælger solbriller

I løbet af de seneste par år er særligt et emne hottere end nogensinde før – bæredygtighed. Mere end nogensinde før går vi op i, hvor tingene kommer fra, og hvordan de bliver lavet. Vi ved alle, at der bliver produceret alt for meget, og særligt modebranchen slider på miljøet. Heldigvis er flere og flere solbrilleproducenter begyndt at arbejde med en mere bæredygtig tilgang. Hvor solbriller tidligere blev produceret udelukkende af plastik, så kan du i dag købe solbriller, hvor stellet er lavet af træ.

Er du ikke så meget til træstellet på brillerne, så er der heldigvis også miljørigtige plastbriller på markedet. For i stedet for at producere solbriller af nyt plastik ser mange producenter, herunder også danske, på alt den plast der er havene og på strandene verdenen over. Dette plastik ødelægger den biodiversitet i havene og truer en række dyrearters overlevelse. Men nu kan du købe solbriller lavet af genbrugsplast, og dermed hjælpe med at rydde op i havene ved at købe moderigtige solbriller. Disse solbrilleproducenter indsamler nemlig plast fra havene og anvender en stor del til at producere nye og smarte solbriller. Det plast, som ikke kan bruges, genanvendes til andre produkter.

Der er altså mange ting, man skal tage stilling til inden man investere i et par nye solbriller.